Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Στοιχηματικές επιλογές για το κουπόνι του Σαββάτου

X ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ!!!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ SUPERLEAGUE ΟΠΑΠ

16/10 17:15    Πανιώνιος vs. Εργοτέλης

16/10 19:30    Ξάνθη vs. Ολυμπιακός

16/10 19:30    Παναθηναϊκός vs. ΠΑΟΚ

17/10 16:00    Ατρόμητος vs. Ολυμπιακός Βόλου

17/10 16:00    Κέρκυρα vs. Καβάλα

17/10 18:15    Ηρακλής vs. Πανσερραϊκός

17/10 18:15    Λάρισα vs. Αστέρας Τρίπολης

17/10 20:30    Άρης vs. ΑΕΚ


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ


Καλησπέρα! Ένα παιχνίδι, που κατά την προσωπική μου άποψη είναι ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα μιας και διεξάγεται κάτω από παράξενες συνθήκες. Με τον ΠΑΟ να μην είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αν και στην τελευταία αγωνιστική πέρασε από το Παγκρήτιο με το επιβλητικό 4-1. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ θα κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να πάρει κάποιο αποτέλεσμα, εκμεταλλευόμενος το ότι οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς φιλάθλους, αλλά και με τρεις σοβαρές απουσίες αυτές των Λέτο, Γκοβού και Νίνη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: GOAL - GOAL   Betfair 2.20.....


ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Την χαρά της νίκης έχει να γευθεί η ΑΕΛ από την 1η αγωνιστική, όπου και νίκησε τον Ατρόμητο με 1-0 (από τότε μετράει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες) και πλέον η ανάγκη για τους τρεις βαθμούς κρίνεται επιτακτική. Ο Αστέρας προέρχεται από ισοπαλία με τον Ατρόμητο με 1-1, δείχνοντας ότι δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Θεωρώ λοιπόν, ότι ο παράγοντας έδρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι και ότι η Λάρισα θα επικρατήσει έστω και δύσκολα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1   Betfair 1.90


ΑΡΗΣ - ΑΕΚ


Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, αυτό ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ. Ως γνωστόν, ντεμπούτο στον πάγκο της ένωσης θα κάνει ο Μανόλο Χιμένεθ, έρχοντας αντιμέτωπος με έναν εξίσου πολύ καλό προπονητή. Ο γηπεδούχος Άρης καλείται να αποδείξει ότι κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική με 1-0 και να συνεχίσει τις επιτυχίες. Αναμένω πάντως ένα κλειστό παιχνίδι, με τον Χιμένεθ να μην φεύγει ηττημένος από το Κλεάνθης Βικελίδης, δείχνοντας με το καλημέρα την αξία του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ   Betfair 3.15


VALUE BET


Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Σκορ 2-1   Betfair 10.00


Ηρακλής - Πανσερραϊκός: 2   Betfair 4.60


Gaff


ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...!!!

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους. Ακόμα μία αγωνιστική που η Huelva δεν καταφέρνει να πάρει τους τρεις πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, μιας και έχασε με 0-2 από τη Salamanca. Στην ισοπαλία την παίξαμε χθες, αλλά και πάλι ούτε καν αυτή κατάφερε να αποσπάσει. Το ξεχνάμε γρήγορα, μιας και το στοιχηματικό κουπόνι του διημέρου προσφέρετε σίγουρα για ρεφάρισμα. Πάμε να δούμε τις βασικές επιλογές μας, όπως επίσης και διάφορες άλλες επιλογές που αξίζουν πονταρίσματα:

MILAN - CHIEVO

Αγώνας που ανοίγει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος με τη Μίλαν να θέλει το τρίποντο που θα τη διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το παιχνίδι δεν πρόκειται να είναι εύκολο για τους γηπεδούχους, μιας και η ομάδα της Chievo πρόκειται να αγωνιστεί χωρίς άγχος κάτι που την καθιστά αυτόματα πιο επικίνδυνη. Κοιτώντας τα αποτελέσματα της Milan τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές διαπιστώνει πως έχει 5/5 under. Με το μυαλό της να είναι σίγουρα και στο μεσοβδόμαδο αγώνα για το Champions League με τη Real Madrid αναμένω απόψε, ένα οριακό αποτέλεσμα ανάμεσα σε under και over.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS   Bet365 1.95

AIK STOCKHOLM - GEFLE


Παιχνίδι πραγματικό εξάποντο και για τις δύο ομάδες, οι οποίες μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία. Όρκος νίκης από τους παίχτες της AIK για το σημερινό παιχνίδι, οι οποίοι φάνηκαν ενωμένοι στις δηλώσεις τους. Το ματς της ζωής της έπαιξε την προηγούμενη αγωνιστική η Gefle με την τελείως αδιάφορη Kalmar, εκτός έδρας, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει και έμεινε στο 1-1, αποτέλεσμα που σίγουρα έκοψε τα φτερά των παιχτών της που είχαν καταβάλει υπερπροσπάθεια για τους τρεις βαθμούς. Εκτός έδρας, γενικότερα, πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και το τελευταίο παιχνίδι αποτέλεσε μικρή παρένθεση στα πολύ κακά αποτελέσματα. Αν δεν κερδίσει και αυτήν την Gefle η ΑΙΚ, η οποία στην έδρα της δείχνει να πηγαίνει σχετικά καλύτερα, τότε καλύτερα να αρχίσει να σκέφτεται από τώρα τον υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1   Bet365 1.90




VALUE FOR MONEY

Manchester United - West Bromwich: ΗΜΙΧΡΟΝΟ / ΤΕΛΙΚΟ  1 / 1   Stanjames 1.80

Oldham - Colchester: 2   Stanjames 3.00



Laftsis


ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΑΝΓΚΑΗ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΗ ΙΣΠΑΝΙΑ...!!!

Καλημέρα σε όλους! Με 1/2 εκτιμήσεις κλείσαμε χθες, Παρασκευή, καθώς μας δικαίωσε η Ουνιόν στα 2-3 γκολ, ενώ το Under που είχαμε επιλέξει στον αγώνα της Μπούρσασπορ - Καρντεμίρ δεν επαληθεύτηκε (2-2). Συγχαρητήρια στον Caesar για τις σωστές χθεσινές του επιλογές και εύχομαι να έχει το ίδιο καλή συνέχεια! Πάμε να δούμε τις επιλογές μας για σήμερα Σάββατο:


ROGER FEDERER - NOVAK DJOKOVIC


Πρόκειται για τον δεύτερο ημιτελικό του Master της Σανγκάης, μετά από αυτόν του Χουάν Μονακό εναντίον του Άντι Μάρει. Οι δύο τενίστες συναντιούνται και πάλι μετά τον ημιτελικό του US Open, όπου μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα είχε επικρατήσει ο Τζόκοβιτς με 3-2 σετ, ο οποίος αντιμετώπισε μετέπειτα στον τελικό το Ράφαελ Ναδάλ. Ο Ρότζερ Φέντερερ θα επιδιώξει να πάρει εκδίκηση για την προ ενός μηνός ήττα του από τον Σέρβο. Κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ο Τζόκοβιτς βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα και κατάσταση. Όπως και να έχει, πρόκειται για δύο από τους κορυφαίους τενίστες της παγκόσμιας κατάταξης, οι οποίοι έφτασαν με άνεση μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά και ευχόμαστε να προσφέρουν θέαμα σε ακόμα ένα αγώνα τους, κερδίζοντας στο τέλος ο καλύτερος. Στο συγκεκριμένο ματς επειδή το σπάσιμο του σερβίς είναι κάτι δύσκολο, καθώς και οι δύο αθλητές το κρατάνε κατά ένα μεγάλο ποσοστό και ξέρουν να το προστατεύουν, οδηγούμαι στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: TOTAL GAMES FIRST SET OVER 9.5   Bet365 1.61


MALAGA - REAL MADRID


Στο κατάμεστο La Rosaleda, η Μάλαγα αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Primera Division. Στη 10η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Μάλαγα, η οποία προς το παρόν έχει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες της εντός έδρας. Στον τελευταίο της αγώνα έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με την Αλμερία (1-1). Στον αποψινό αγώνα θα λείπει από την ομάδα, ο βασικότατος εξτρέμ Ελισέου. Στην αντίπερα όχθη, η Ρεάλ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από το εντός έδρας ''πάρτυ'' με τη δύστυχη Λα Κορούνια (6-1)...!!! Αν και οι σχέσεις της ομάδας του Μουρίνιο με τη Μάλαγα είναι καλές, ο αγώνας μόνο εύκολος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, και πέρα από αυτό η Ρεάλ θα έχει και στο πίσω μέρος του μυαλού της την αναμέτρηση της Τρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με τη Μίλαν. Εκτός από την αναμέτρηση θα είναι ο Ράμος και οι μακροχρόνιοι απόντες Γκάγκο, Γκαράι και Κακά. Πιστεύω ευκαιρίες θα υπάρχουν στο παιχνίδι, με τη Ρεάλ να επιδιώκει να καθαρίσει το ματς όσο το δυνατό γρηγορότερα. Η πίεση που θα ασκήσουν οι παίχτες της Ρεάλ προκειμένου να έρθει το γκολ, με οδηγεί στο εξής ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: REAL MADRID OVER 5.5 CORNERS   Bet365 1.66

Kαλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...


CaptaiN

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan