Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Με απουσίες Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Με αρκετές απουσίες και χωρίς τον κόσμο στο πλευρό του -λόγω της τιμωρίας με μία αγωνιστική- θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός το Σάββατο στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ (19.30, Nova), στον σημαντικότερο αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Superleague.

H σημαντική, αν μη τι άλλο, απώλεια του Σεμπάστιαν Λέτο, σε συνδυασμό με την απουσία και του Σίντνεϊ Γκοβού, επιτάσσουν μία αλλαγή στην ενδεκάδα συγκριτικά με αυτήν του Παγκρητίου. Ο Xριστοδουλόπουλος είναι αυτός που έχει το προβάδισμα να αντικαταστήσει τον Aργεντινό άσο στην αριστερή πτέρυγα της μεσαίας γραμμής......


Tη θέση αυτή διεκδικεί, με λιγότερες μεν, αλλά όχι αμελητέες πιθανότητες και ο Στέργος Mαρίνος, που βεβαίως εάν επιλεγεί δεν θα αγωνιστεί αριστερά, αλλά δεξιά. O «μπαλαντέρ» στην προκειμένη περίπτωση ονομάζεται Λουίς Γκαρσία, καθώς η ικανότητα του Iσπανού μέσου να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό «φτερό» δίνει την πολυτέλεια στον Nιόπλια να έχει το δίλημμα μεταξύ Xριστοδουλόπουλου και Mαρίνου. Οι υπολοιποι θα είναι αυτοί που αγωνίστηκαν εναντίον του Εργοτέλη. Απών θα είναι, θυμίζουμε, και ο τραυματίας Νίνης, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο Παγκρήτιο λόγω τιμωρίας.

Ο ΠΑΟΚ

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με τις αναμενόμενες απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ το Σάββατο απέναντι στον Παναθηναϊκό στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ για την έκτη αγωνιστική. Ο τιμωρημένος Τσιρίλο (εκτίει την πρώτη από τις τέσσερις αγωνιστικές της ποινής του) και οι τραυματίες Σαβίνι και Λίνο θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους παίκτες.

Η 18αδα είναι η ακόλουθη: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Βιεϊρίνια και Ζουέλα.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan