Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Με Νέμεθ, χωρίς Μήτρογλου στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός

Με μοναδικό στόχο τη δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη του, που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (19.30, Nova) στα Πηγάδια την Ξάνθη, σ' ένα παραδοσιακά δύσκολο ματς για τους "ερυθρόλευκους".

Από αγωνιστικώς πλευράς, ο Κώστας Μήτρογλου αποκλείστηκε από την αποστολή των «ερυθρoλεύκων» παρότι δεν αντιμετώπιζε κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Αντίθετα, στη 18αδα συμπεριλήφθηκε ο Κρίστιαν Νέμεθ για πρώτη φορά, καθώς μέχρι τώρα ήταν μονίμως εκτός 18αδας. Στην Αθήνα πέραν του Μήτρογλου θα μείνει ο Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος συνεχίζει εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ο τραυματίας Ν. Παπαδόπουλος, καθώς επίσης και για λόγους τακτικής οι Ζαϊρί, Μέγερι, Γκαλίτσιος και Ποτουρίδης.......



Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό,, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Νέμεθ.

Πιθανότερη ενδεκάδα είναι η εξής: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ριέρα, Φετφατζίδης και Πάντελιτς.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan