Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Οιχαλία καλλικρατικό τσαντίρι news

Περίπου 48 ώρες μείνανε για την ανακοίνωση των ονομάτων στον Καλλικρατικό Δήμο Φαρκαδόνας.
Ας δούμε με την χιουμοριστική ματιά μας τα πράγματα πως έχουν.
Ο Ντίνος ο γυμναστής μας, αποφάσισε τελικά να κάνει ένα διάλειμμα στο τάβλι και είπε να βοηθήσει και αυτός τον κ.Οικονόμου στο να διαλλέξει την πιο όμορφη για το ψηφοδέλτιο. Και τώρα που σιγά σιγά και καθώς βλέπει πως οι καλλονές μειώνονται,ο κ.Οικονόμου πήγε προχτές στο Κεραμίδι "τρέχοντας" ( που λέει ο λόγος,σιγά μην κουραστεί κιόλας) και έταξε ακόμα και γυμναστήριο σε άνθρωπο του χωριού γνωστό γυμναστή,για να τον πάρει μαζί του στο ψηφοδέλτιο...!!
Ο αντiδήμαρχος μας, γνωστός και ως "Ράμπο" αθλείτε καθημερινά τρέχοντας και ταυτόχρονα ελέγχοντας τον περιφερειακό του χωριού. Και όταν γίνεται και καμία πλημμύρα όπως τις προάλλες κάνει και καμιά βουτιά γιατί ως γνωστόν το κολύμπι βοηθάει αρκετά στο να κάνεις το τέλειο σώμα. Βλέπετε για μια τέτοια κορμάρα πρέπει να κάνεις θυσίες..!!Μην του πάρει τις καλλονές ο κ Οικονόμου!!
Ο δε Ζιώγκος από την άλλη έχει πάρει τα βουνά και τα λαγκάδια αναζητώντας στελέχη και η Ασημίνα βρίσκεται σε απόγνωση......

Είναι τόση μεγάλη η απόγνωσή της που κρατάει την εικόνα του θανάση όταν κάθεται έρημη και μόνη για το γεύμα!
Οι υποψήφιοι των ψηφοδελτίων ζουν το δικό τους δράμα ,μαγειρέυοντας και ψήνοντας τα συγγενολόια'' Γιάννημ θέλου να με στηρίκς να βγει το πιδίμ με τουν χατζή'' και δώστου αυγά ,κοτόπουλα, κρέατα και πολλά είδη καταψύκτη, τους βλέπω χειμώνα να βγάζουν με τυρί και φριγανιά.

Στους δε καφενέδες του Δήμου επικρατεί ψυχραιμία και λογική για το αποτέλεσμα με το ''θα τους πάρουμε τα σώβρακα'' και '' θα φάνε καλά τα λιμούρια'' να δωνούν την ατμόσφαιρα από το πρωί ως το γιόμα (βράδυ δεν υπάρχει γιατί δεν υπάρχει ηθικό!). Προσέχτε γιατί εάν μας κάτσει και πάρουμε κανά ''Πούλο'' οι δικοί μας Καλλικρατικοί, ο γκάρτζιος θα πάθει αγκίλωση από το πεντάλ της Ladyς του.
Στα δε νεανικά καφέ είναι τέτοια η τήρηση του αντικαπνού που καπνίζεις στο πεζοδρόμιο και σε κατεβάζουν στον δρόμο!!!!!Τόσα χρόνια στο εξωτερικό μάθαμε και κάτι!
Όσο για το ποτό...
Ακόμα και αυτό πάει "σύννεφο" που λένε.Το κέρασμα στο Φωτογράφο δίνει και παίρνει κάθε μέρα πλέον.Φανταστείτε πως ενώ μέχρι τώρα όταν ήταν για πληρωμή οι μισοί της παρέας βρισκόταν πρίν παει ο λογαριασμός στο τραπέζι στη τουαλέτα!!Και παρέμεναν μάλιστα εκεί μέχρι να τους φωνάξουν.!"Παιδιά ελάτε πληρώσαμε" λες και παίζανε κρυφτό ενα πράγμα!!Ενώ τώρα και εφόσον υποτίθεται βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης περα απ' το οτι "μαλώνουν" για τα κόμματα,μαλώνουν και για το ποιος να πρωτοπληρώσει!!!
Νέο στέλεχος θα έχει και ο κ.Μεριβάκης,στο ψηφοδέλτιο του οποίου δήλωσε ο Βαγγέλης Νταφόπουλος τη συμμετοχή του. Είδε και αποείδε ο καημένος με το "κατώφλι" του και είπε να δοκιμάσει την τύχη του ως σύμβουλος. Βαγγελάκη δεν ξέρεις τι λεεί ο λαός??"Αν έκαναν όλες οι μέλισσες μέλι,θα έτρωγαν και οι γύφτοι με τα κουτάλια!!!
Πάρτε και κανένας το ''Θυμίαρα'' ρε παίδια!!Τζάμπα λίωνει τα παπούτσια του ο άνθρωπος πρωί,μεσημέρι και βράδυ να ανεβοκατεβαίνει την οδό Δημοκρατίας; Τι νομίζετε οτι κάνει;Και αυτός ψήφους μαζέυει σαν και εσάς!Μια πεντακοσαρού ψηφοδέλτια στο νερό και βουρ για τελικό, θα έπερνε μόνος του!
Άρχισε και το πετρέλαιο, θέλεις ψήφους υποψήφιε; μοίρασε πετρέλαιο, πουλάει πολύ τις τελευταίες μέρες, ghost μιλάει ! Τάξε μου ένα-δυο φουλαρίσματα και σαγαπώ σαγαπώ η αγάπη αυτή δεν πεθαίνει που υπογράφει και η Τζενούλα,χαμός....τις περιφέρειας το κάγκελο γίνεται!
Και όσο για το νέοι και εκλογές....στα πα..πά..ρια..τους όλα που λέει και το γκάλοπ του blog,
αν δίναμε για ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ , champions θα βαράγαμε και όχι μύγες!
Οι υποψήφιοι, μοιράστε  Paysafe στους νέους ,που ζάτε, έτσι θα πάρεις ψήφο, νέα τάξη πραγμάτων και νέα μόδα
ρωτήστε και τον περιπτερά σας!!!

Και τα καλύτερα έρχονται..από Δευτέρα με την ανακοίνωση των ονομάτων...ΠΡΟΣΟΧΗ...θα σχολιάσουμε πιωμένοι

( Strawberry , τα ληγμένα, ξέρεις).

(η φωτογραφία είναι από την είσοδο της Οιχαλίας, Λαζόπουλε βλέπεις κατασκευή; είναι έτοιμη για τον μπαρουτοκαπνισμένο των εκλογών να βγάλει στο σφυρί και τα είδη προικός του).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan