Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγους να αναζητά την μισή αλήθεια

Οι χώρες χρεοκοπούν από την πραγματικότητα των αγορών. Οι χώρες χρεοκοπούν όταν δεν τις δανείζουν πια, από λάθος επιλογές και κακοδιαχείριση.

Το ερώτημα για τον μέσο Έλληνα δεν είναι το εάν έστειλε η χωρά μας ψευδή στατιστικά στοιχεία στην ΕΕ. Αυτό έχει αποδειχτεί και δεν είναι πλέον ούτε καν ερώτημα. Αν χρειάζεται κάτι σε είναι απλώς να κινηθεί δίωξη και αν αποδειχτεί εμπλοκή πολιτικών να φτάσει η υπόθεση στην βουλή.
Το ερώτημα που χρειάζεται διερευνήσει άμεσα κάποιος κύριε Παπανδρέου είναι το πώς φτάσαμε στο ΔΝΤ. Ήταν επιλογή, ήταν μονόδρομος, ήταν λάθος, ήταν συσσωρευμένα λάθη; Η Αλήθεια η διαπιστωμένη από την ΕΕ είναι ότι το 2004 το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε μια ακμαία και ραγδαία αναπτυσσόμενη οικονομία και παρέλαβε το 2009 μια οικονομία στα τάρταρα που δεν απόφυγε τελικά το ΔΝΤ τον Απρίλιο του 2010......

Σε αυτή την έρευνα θα αποδοθούν οι ευθύνες όπου ανήκουν. Απογραφές καταγραφές χειρισμοί λάθος στατιστικά στοιχεία συκοφαντίες σε βάρος της χώρας ψέματα από τον Αλογσκούφη και άλλους Γιατί να μείνει απέξω από την έρευνα ο Αλογοσκούφης; Σε μια τέτοια έρευνα θα αποδοθούν ευθύνες και για τα στατιστικά στοιχεία και για ότι άλλο προκύψει.

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγους να αναζητά την μισή αλήθεια. Εσείς δεν έχετε κανένα λόγο να αναζητάτε την μισή αλήθεια. Θεωρώ ότι μόνο από παρανόηση προχωράτε σε μια εξεταστική που αφήνει εκτός κάδρου το σημείο που βρίσκονταν η χώρα μας το 2004 και ίσως να φτάσετε σε λάθος συμπεράσματα.

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγους να αναζητά την μισή αλήθεια. Ο Λαός δεν έχει αναγκη απο την μισή αλήθεια κυρίως γιατί η μίση αλήθεια είναι το χειρότερο ψέμα κύριε μου.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan