Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Σενάρια για επάνοδο του Καραμανλή στην πολιτική ζωή


Από την επίσημη πλευρά της Ρηγίλλης αναφέρεται ότι δεν τίθεται τέτοιου είδους θέμα κάτι που ανέφερε έμμεσα και ο πρόεδρος του κόμματος.
Οι κραδασμοί στην “κεντροδεξιά” πολυκατοικία είναι εκείνοι που έχουν προκαλέσει μία ομοβροντία δηλώσεων για επάνοδο του Κώστα Καραμανλή στην κεντρική πολιτική σκηνή, με σκοπό την ανασύνταξη της κεντροδεξιάς παράταξης.

Τα σενάρια αυτά έχουν φουντώσεις τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή τις δημοτικές εκλογές, υπάρχουν πολλές φωνές εντός και εκτός της Νέας Δημοκρατίας, που αναφέρουν πως μία ενδεχόμενη ήττα του κ. Σαμαρά ίσως να σημαίνει την επιστροφή του κ. Καραμανλή σε ενεργό ρόλο.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας,... Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι το κεφάλαιο Καραμανλή δεν έχει κλείσει και κάλεσε τους πάντες να την εκλάβουν όπως θέλουν τη συγκεκριμένη δήλωση.

Στο ίδιο περίπου μήκος κύματος και οι δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κοντογιάννη ο οποίος τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της επιστροφής Καραμανλή και μάλιστα με κυρίαρχο ρόλο.

Μάλιστα και από το ΛΑΟΣ, ο κ. Βορίδης τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του κ. Καραμανλή ως ο άνθρωπος που θα μπορούσε να ανασυντάξει την κεντροδεξιά με τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ και της κας Μπακογιάννη.

Από την επίσημη πλευρά της Ρηγίλλης αναφέρεται ότι δεν τίθεται τέτοιου είδους θέμα κάτι που ανέφερε έμμεσα και ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Καστοριά, λέγοντας πως η Νέα Δημοκρατία κοιτάει μπροστά.


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan