Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Μητέρα βασάνιζε το παιδί της για να γελάει

Δείτε τις φωτογραφίες που της στέρησαν την κηδεμονία

Η 18χρονη Jayla Hamm από τη Nebraska με τρεις φωτογραφίες κατάφερε να αποδείξει ότι δεν μπορεί να είναι μάνα. Μετά από ένα ξέφρενο ξενύχτι με πολύ αλκοόλ και όχι μόνο, μαζί με το σύντροφό της, αποφάσισε να γυρίσει σπίτι και να γελάσει εις βάρος του γιου της.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες...
κόλλησαν με ταινία το 22 μηνών αγοράκι και γέλαγαν με την προσπάθειά του να ξεφύγει. Στη συνέχεια βρήκαν πολύ αστείο να βάλουν στο τοίχο το αγαπημένο του μπιμπερό σε σημείο που δεν το φτάνει και γέλαγαν με την απελπισμένη προσπάθειά του να το πιάσει.

Οι φωτογραφίες έφτασαν στα χέρια της αστυνομίας όταν ο σύντροφος της Jayla τις έδειξε για πλάκα σε ένα φίλο του ο οποίος δεν το βρήκε και τόσο αστείο και τους κατήγγειλε στην αστυνομία.

Το γεγονός που κάνει την ιστορία ακόμα πιο τραγική είναι ότι δεν το έκαναν για να τιμωρήσουν για κάτι το μικρό αλλά απλά για να γελάσουν μαζί του.

Τώρα η άκαρδη μητέρα έχασε την κηδεμονία του παιδιού της και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και δύο χρόνια. Η ίδια δήλωσε μετανιωμένη για την πράξη της.

Στις φωτογραφίες το πρόσωπο του παιδιού έχει καλυφθεί αλλά οι αστυνομικοί είπαν πως ήταν τρομοκρατημένο και πλάνταζε στο κλάμα.

Δείτε τις φωτογραφίες:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan