Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ελένη Μενεγάκη: «θα ξαναγίνω τσουπωτή λίαν συντόμως»


Δήλωση - έκπληξη έκανε σήμερα στον «Καφέ» η Ελένη Μενεγάκη, προαναγγέλλοντας ότι θα... παχύνει σύντομα! Τι ακριβώς εννοούσε η παρουσιάστρια, λίγες εβδομάδες μετά τα δημοσιεύματα για την -κατά τα άλλα- μυστική της δίαιτα;

Στις αρχές του μήνα,... τα περιοδικά «βούιξαν» με την δίαιτα της Ελένης, αποκαλύπτοντας ότι προσέχει την διατροφή της για να κρατιέται σε φόρμα. Μεταξύ άλλων, ανέφεραν πως προτιμά σαλάτες, κριθαρένια κουλουράκια με κολοκυθόσπορους, μικρές ποσότητες φαγητού πλην τηγανητών και φρούτα, ενώ στον καφέ της βάζει μόνο ζαχαρίνη.

Τι κι αν μάθαμε πως η Ελένη προσέχει τι τρώει και έχασε 13 κιλά πριν ξεκινήσει να σερβίρει ξανά τον «Καφέ»; Η ίδια προανήγγειλε σήμερα το τέλος της δίαιτας!

Την ώρα που η παρουσιάστρια βρισκόταν στην κουζίνα για την στήλη της μαγειρικής, μια τηλεθεάτρια πήρε τηλέφωνο για το κουίζ της εκπομπής. Όταν ρώτησε την Ελένη τι κάνει, εκείνη είπε χαμογελώντας: «προσπαθώ να κρατηθώ».

«Έχεις περιθώρια ακόμα», είπε η τηλεθεάτρια εκφράζοντας τον θαυμασμό της στην ξανθιά παρουσιάστρια, η οποία με την σειρά της διερωτήθηκε: «ναι, αλλά είναι ακόμα τρίτη εκπομπή. Μέχρι να φτάσω τις 220, πόσο άνετα θα είμαι;».

«Είσαι πιο ωραία όταν είσαι τσουπωτή», συνέχισε το... γλείψιμο η τηλεθεάτρια και εκεί ήταν που η Ελένη έκανε την αποκάλυψη: «έτσι, να τα λέτε αυτά, γιατί θα με ξαναδείτε τσουπωτή λίαν συντόμως»!

Στράφι τα δημοσιεύματα για την δίαιτα δηλαδή!!! Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται να ριχτεί ξανά στα πιάτα που ετοιμάζονται στο πλατό της εκπομπής, όπως εξάλλου έκανε και στο παρελθόν!

Ζήτω οι βούτες και τα λιπαρά Ελένη μας...

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan