Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Οι εκλεκτοί της Nike!

Εκστρατεία αναζήτησης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών

Η Nike παρουσιάζει το "The Chance", μια διεθνή εκστρατεία αναζήτησης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στους οποίους θα δοθεί η μοναδική ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο και τις ικανότητες τους έτσι ώστε να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους σ’ ένα πρόγραμμα υψηλών επιδόσεων δίπλα σε κορυφαίους προπονητές με την υποστήριξη της Premier League της Αγγλίας.

Η αρχική επιλογή παικτών... πραγματοποιήθηκε από την Nike το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Ιουλίου στην Βάρη και βασίστηκε σε ασκήσεις ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων έτσι ώστε να ξεχωρίσουν οι καλύτεροι.

Οι συμμετέχοντες που επιλέχθηκαν από την πρώτη φάση προκρίθηκαν στο επόμενο στάδιο που έγινε στην Αθήνα στις 25 & 26 Σεπτεμβρίου στο Προπονητικό Κέντρο του Πανιωνίου «Απήλιον» στο Κορωπί και στο οποίο δοκιμάστηκαν οι ποδοσφαιρικές τους ικανότητες. Κοντά στα παιδιά πριν το αγώνα βρέθηκε και ο παίκτης του Παναθηναικού Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος τους μίλησε για την σημασία της συμμετοχής τους σε μεγάλα αθλητικά events καθώς και για το πόσο σημαντικό είναι να καλλιεργούν καθημερινά το ταλέντο και τις ικανότητές τους.

Οι δύο παίκτες που επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2011 στην Αγγλία με τη συμμετοχή εκατό παικτών από σαράντα χώρες είναι οι: Τσιμπλίδης Ραφαήλ και Τουνγκελίδης Νικόλαος από την ομάδα της Δόξα Δράμας και του Άρη Πλατανιά αντίστοιχα.

Από τους 100 συμμετέχοντες, οι οκτώ που θα ξεχωρίσουν θα υπογράψουν συμβόλαιο διάρκειας δέκα μηνών με την Ακαδημία ΝΙΚΕ από τον Ιούλιο του 2011 έως και το Μάιο του 2012!


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan