Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Μαχαιρώθηκαν δύο Δανοί οπαδοί!


Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Δανία, δύο φίλαθλοι της Κοπεγχάγης μαχαιρώθηκαν σε μπαρ της Αθήνας. Οι Δανοί δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο. Συνάντηση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού και των Σκανδιναβών είχε το πρωί η ΟΥΕΦΑ.

Όπως αναφέρουν από τη Σκανδιναβία, οι δύο φίλαθλοι βρέθηκαν στην Ελλάδα για το αποψινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Τσάμπιονς Λιγκ και πήγαν σε ένα μπαρ για να διασκεδάσουν. Η νύχτα τους όμως δεν πέρασε όπως την περίμεναν καθώς διακομίστηκαν στο νοσοκομείο έπειτα από μαχαιριές που δέχτηκαν. Για ποιο λόγο έγινε η παρεξήγηση δεν αναφέρεται.

Η κατάσταση του ενός Δανού ήταν σοβαρή αλλά πλέον είναι σταθερή, ενώ ο δεύτερος κόπηκε στο χέρι και έκανε 21 ράμματα και δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο. Ο πρέσβης της Δανίας στην Ελλάδα, Τομ Νόρινγκ έκανε δηλώσεις για το περιστατικό: «Γνωρίζω για το τι συνέβη, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο».

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δανία, ο πρώτος δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στη πλάτη και μάλιστα υπήρχε φόβος για να χάσει ακόμα και τη ζωή του αλλά απλώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ο δεύτερος πήρε εξιτήριο αλλά βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Οι άνθρωποι της Κοπεγχάγης είχαν σήμερα το πρωί συνάντηση με τους ανθρώπουτς της ΟΥΕΦΑ και του Παναθηναϊκού. Ο υπεύθυνος ασφαλείας των Δανών, Γιορν, έκανε δηλώσεις για το περισταστικό «Είμαστε σε μια ξένη χώρα και οι άντρες ασφαλείας μας δεν έχουν καμία εξουσία. Πρέπει να εμπιστευτούμε το σύλλογο και την τοπική αστυνομία. Μας υποσχέθηκαν πως θα κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των οπαδών μας».

πηγή: www.gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan