Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Βασάνιζε τα παιδιά της επί 8 χρόνια

Για τους φίλους και τους γείτονες η Dr Jill Newcombe-Buley ήταν μία επιτυχημένη χημικός και μία στοργική μητέρα η οποία ζούσε μία ειδυλλιακή ζωή, στη Βρετανία, με τον σύζυγό της και τα τρία υιοθετημένα παιδιά της. Μετά όμως τα όσα αποκαλύφθηκαν στο δικαστήριο της Λίβερπουλ άλλαξαν γνώμη.


Οι λεπτομέρειες που ακούστηκαν στη δίκη ήταν σοκαριστικές. Η 45χρονη γυναίκα χτυπούσε και βασάνιζε επί χρόνια τα δύο της αγόρια και το ένα της κορίτσι, γιατί δεν άντεχε τη συμπεριφορά τους, όπως είπε! Τους μιλούσε πολύ άσχημα, πάταγε πάνω τους με γόβες-στιλέτο ενώ πολύ συχνά για να τα τιμωρήσει τους έβαζε το κεφάλι μέσα σε νερό με παγάκια στη μπανιέρα για να τους πνίξει!


Τα βασανιστήρια κράτησαν οχτώ ολόκληρα χρόνια και αποκαλύφθηκαν φέτος τον Σεπτέμβρη, που το μεγαλύτερο αγόρι βρήκε το θάρρος και πήγε στην αστυνομία.


Σύμφωνα με τη χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου η απάνθρωπη μητέρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τέσσερα χρόνια, αφού ομολόγησε την ενοχή της.


Όσον αφορά το σύζυγο της, αυτός αφέθηκε ελεύθερος επειδή, παρά το γεγονός ότι τόσα χρόνια δεν ενημέρωσε την αστυνομία, ουδέποτε συμμετείχε στα βασανιστήρια.


πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan