Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ήταν καλός, αλλά...

Όποιοι υποστηρίζουν ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, δεν έχουν παρά να παρακολουθήσουν το βίντεο του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με τη Βιγιαρεάλ, για να δουν την άποψή τους να δικαιώνεται.

Στο «Μαδριγάλ», λοιπόν, ο Δικέφαλος του Βορρά σε καμία περίπτωση δεν ήταν χειρότερος από τους Ισπανούς, πλην όμως γνώρισε την ήττα με 1-0 στο μοναδικό σουτ που έκαναν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο και ένα από τα ελάχιστα σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και έδειξε ικανός να φύγει με το αποτέλεσμα που θα τον βοηθούσε να πάρει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση.......


Το πρόβλημά του, όμως, ήταν κυρίως ότι ναι μεν η μπάλα κυκλοφορούσε καλά στο χώρο της μεσαίας γραμμής, πλην όμως δεν περνούσε με προϋποθέσεις μέσα στην περιοχή του Λόπεζ, με συνέπεια οι καλές φάσεις να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, πάντως, δεν είχε και καμία βοήθεια από τον πάγκο, αφού ο Μάκης Χάβος στο ντεμπούτο του (έστω και «υπηρεσιακό») στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, έμεινε απαθής για 80 λεπτά και έκανε τις δύο αλλαγές στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν εκ των πραγμάτων οι παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι, ήταν εξαιρετικά δύσκολο να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

Στην άλλη πλευρά του λόφου, η Βιγιαρεάλ δεν έδειξε τίποτε ιδιαίτερο, πλην όμως κατόρθωσε να σκοράρει με τον Ρούμπεν στην πρώτη αξιόλογη επιθετική της προσπάθεια και από εκεί και πέρα να κρατήσει χωρίς μεγάλη δυσκολία το σκορ.

Χαρακτηριστικό της μετριότητας των γηπεδούχων ήταν και το γεγονός ότι κέρδισαν το πρώτο τους κόρνερ στο παιχνίδι, λίγο πριν τα μέσα της επανάληψης και κατόρθωνε να απειλήσει μόνο στις περιπτώσεις που το επέτρεπαν τα λάθη της αμυντικής γραμμής του ΠΑΟΚ.

Το θετικό, πάντως, για τον Δικέφαλο του Βορρά, είναι ότι η ισοπαλία στο παιχνίδι της Μπριζ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τον κράτησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ομίλου και, προφανώς, δεν τον απομάκρυνε καθόλου από το στόχο της πρόκρισης.

ΣΚΟΡΕΡ: 38' Ρούμπεν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάρσιν Μπόρσκι (Πολωνία).

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 24' Τσιρίλο, 56' Βιτόλο, 59' Σνάουτσνερ, 86’ Μπουσαϊντί.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Λόπεζ, Μουσάτσιο, Γκονζάλο, Καπντεβίγια, Άνχελ Λόπεζ, Καθόρλα (78' Μοντέρο), Ρούμπεν (82' Άντιντορ), Κάνι, Μπόρχα Βαλερό, Μπρούνο, Ρόσι (70' Νιλμάρ).

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Μπουσαΐντι, Βιτόλο, Φωτάκης, Ίβιτς, Ελ Ζαρ (85’ Κουτσιανικούλης), Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς (80' Αθανασιάδης).

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ Κ. ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 ethnos

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan