Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Σάλος στο “Big Brother” με γιο μαφιόζου!

Η έναρξη του Ιταλικού reality “Big Brother” ή άλλως "Grande Fratello" έφερε αναστάτωση στο χώρο των media και όχι μόνον.

H συμμετοχή του γιου ενός καταδικασμένου μαφιόζου προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, στο τηλεοπτικό κανάλι Canale 5 του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Από την άλλη πλευρά οι παραγωγοί τρίβουν τα χέρια τους, για την τηλεθέαση που έφτασε στα ύψη, από το πρώτο επεισόδιο .
Η γνωστοποίηση της ταυτότητας συμμετοχής παίχτη, του Φερντινάντο Τζιορντάνο, που είναι γιός καταδικασμένου μαφιόζου, έφερε την αντίδραση των συγγενών των θυμάτων της Ιταλικής μαφίας χαρακτηρίζοντας επαίσχυντη την εκμετάλλευση της φήμης του διαβόητου γκάνγκστερ για την αύξηση της τηλεθέασης........


Οι υπεύθυνοι του προγράμματος από την άλλη πλευρά, υπεραμύνονται της επιλογής του υποψηφίου, λέγοντας ότι τις αμαρτίες του πατέρα δεν μπορεί να τις πληρώσει ο γιος. Ο 30χρονος Φερντινάντο Τζιορντάνο είναι πωλητής σε ένα κατάστημα στο Σαλέρνο της νότιας Ιταλίας και δεν είχε ποτέ μπλεξίματα με το νόμο.
Ο πατέρας του όμως Ματέο, ο οποίος απεβίωσε προ οκταετίας, ήταν μέλος της ναπολιτάνικης μαφίας Καμόρα και είχε καταδικαστεί για τη συμμετοχή του στο οργανωμένο έγκλημα.


Ο Φερντινάντο για να αποενοχοποιηθεί, πριν μπει στο παιχνίδι, είχε δηλώσει ότι δεν είχε ποτέ στενή σχέση με τον πατέρα του και ήλθαν κοντά μόνο όταν εκείνος αρρώστησε.

Ο τύπος ασχολείται ενδελεχώς με τα σκάνδαλα που βγαίνουν στην επιφάνεια στο συγκεκριμένο reality, δεδομένου πως και άλλος παίχτης στο ίδιο παιχνίδι φαίνεται πως είναι επαγγελματίας ζιγκολό. Τα έξι εκατομμύρια τηλεθεατών που "καρφώθηκαν" μπροστά στις οθόνες τους απο το πρώτο επεισόδιο φαίνεται πως θα κάνουν την παραγωγή πλούσια για άλλη μια χρονιά μιας και το "Grande Fratello" παίζεται για 11η συνεχή χρονιά.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan