Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Δύσκολες ώρες για τον Τόλη

Ένα από τα πιο δύσκολα βράδια της ζωής του περνάει ο Τόλης Βοσκόπουλος μετά τις σημερινές πληροφορίες ότι απορριπτική θα είναι η εισήγηση στο Συμβούλιο Επικρατείας για την αίτησή του να γίνει νέα διαπραγμάτευση για τα πρόστιμα που του έχει καταλογίσει η εφορία.

Ο Βοσκόπουλος είχε επενδύσει όλες του τις ελπίδες σε ένα διακανονισμό των προστίμων που πρέπει να πληρώσει στην εφορία για τη μη δήλωση των εισοδημάτων του κατά την περίοδο 1993-1997.

Ο διάσημος τραγουδιστής, όπως είναι γνωστό, έχει καταθέσει επτά αιτήσεις αναίρεσης, με τις οποίες ζητάει να ακυρωθούν ισάριθμες αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών, με τις οποίες υποχρεώνεται να πληρώσει στην εφορία το αστρονομικό ποσό των 5, 5 εκατ. ευρώ.....


Ωστόσο, ο εισηγητής της υπόθεσης Ιωάννης Γράβαρης θα προτείνει να απορριφθούν ως απαράδεκτες όλες οι αιτήσεις του Τόλη Βοσκόπουλου, με το σκεπτικό ότι οι αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών, ερμηνεύουν ορθά τη φορολογική νομοθεσία.

Το χρέος προς την εφορία του Τόλη Βοσκόπουλου, ανέρχεται στα 5,5 εκατ. ευρώ μαζί με τις προσαυξήσεις και του επιβλήθηκε λόγω της μη έκδοσης δελτίων παροχής υπηρεσιών για τις αμοιβές από νυχτερινά κέντρα όπου εργαζόταν, από δικαιώματα δισκογραφικών εταιριών και λόγω απόκρυψης εισοδημάτων από ακίνητα.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan