Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

6 καλλονές για τον Batman


Ούτε μία ούτε δύο αλλά έξι εκθαμβωτικές καλλονές θα πρέπει να μονομαχήσουν για να καταφέρουν τελικά να πετύχουν τον σκοπό τους. Να συμμετάσχουν δηλαδή στην πολυαναμενόμενη επόμενη ταινία του ανθρώπου νυχτερίδα που θα βγει στις αίθουσες στα τέλη του 2011 ή στις αρχές του 2012. Ο τίτλος της ταινίας θα είναι «The Dark Knight Rises» και οι άνθρωποι της παραγωγής κάνουν ασταμάτητα casting προκειμένου να διαλέξουν την καλύτερη παρτενέρ! Μετά από εκατοντάδες οντισιόν, έχουν καταλήξει σε έξι πολύ μεγάλα ονόματα του Hollywood και πλέον ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και δύσκολος...

Βέβαια, η ταινία θα περιλαμβάνει δύο γυναικείους ρόλους οπότε από τις 6 φιναλίστ, οι 2 θα πάρουν το «χρυσό χαρτάκι» για τη συμμετοχή τους στην ταινία. Ο ένας ρόλος θα είναι η νέα αγαπημένη του Christian Bale και ο δεύτερος ο ρόλος της κακιάς. Ακούστε τώρα ποιες είναι οι διάσημες έξι φιναλίστ και κάντε κι εσείς τη δική σας επιλογή! Πρόκειται για την Rachel Weisz, τη Naomi Watts, τη Natalie Portman, την Keira Knightley, την Anne Hathaway και τη Blake Lively της τηλεοπτικής σειράς Gossip Girl.

Σε πρόσφατες συνεντεύξεις τους, όλες έχουν εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στην ταινία και μάλιστα ομολογούν πως θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να τα καταφέρουν. Οι άνθρωποι της παραγωγής πάντως και ο σκηνοθέτης θα ανακοινώσουν τα ονόματα πριν το τέλος του 2010 καθώς τα γυρίσματα θα πρέπει να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2011.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan