Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

«Έγινε το πρώτο βήμα»


Ο ατζέντης του Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό μίλησε στο gazzetta.gr και παραδέχθηκε ότι η παραμονή του πελάτη του στον Ολυμπιακό, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Η ώρα των υπογραφών δεν αργεί. Το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς είναι ερυθρόλευκο. Ο «κόκκινος διάβολος» ο παίκτης που κάνει άνω κάτω τις αντίπαλες άμυνες, θα συνεχίσει να προσφέρει μαγικές στιγμές στον κόσμο της ομάδας. Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει πάρει την απόφαση να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή. Με κινήσεις ουσιαστικές και όχι βιαστικές, έχει καταφέρει να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Σεντ Ετιέν...

Οι Γάλλοι, δέχονται να πάρουν ένα μικρότερο ποσό από την οψιόν (2,5 εκατομμύρια ευρώ), αρκεί φυσικά η προκαταβολή που θα δώσουν οι πειραιώτες να είναι κάτι παραπάνω από καλή. Στο λιμάνι είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν αρκετά χρήματα μπροστά (έχει ακουστεί, ότι μπορεί να δώσουν και όλο το ποσό, ύψους 1,5 εκατομ. ευρώ), έτσι ώστε οι Γάλλοι να μην μπορούν να πουν «όχι».

Όπως σας αναφέραμε και χθες το βράδυ, η συμφωνία είναι δεδομένη και οι υπογραφές θα πέσουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Το gazzetta.gr, επικοινώνησε με τον ατζέντη του Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό, ο οποίος βρέθηκε στην χώρα μας και συναντήθηκε με την διοίκηση των «ερυθρόλευκων». «Είμαι πολύ χαρούμενος, όπως και οι φίλοι του Ολυμπιακού για την εικόνα του Κέβιν.

Σκόραρε δυο όμορφα γκολ και χάρηκα που τα είδα από κοντά με τους ανθρώπους της ομάδας. Ήταν μια καλή μέρα, πριν την έναρξη της αναμέτρησης τα είπαμε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σε πολύ καλό κλίμα. Οι σχέσεις είναι καλές, όλα πήγαν καλά και μπορώ να πω πως η χθεσινή συνάντηση ήταν ένα μεγάλο βήμα!», μας είπε ο Ενροτό και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Βέβαια, ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα γίνει η επόμενη συνάντηση, όμως υπάρχει καλή διάθεση από όλες τις πλευρές. Πιστεύω ότι το κρίσιμο ραντεβού μπορεί να γίνει πριν τα μέσα Δεκέμβρη. Τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα, όμως επαναλαμβάνω πως οι σχέσεις είναι καλές».


gazzetta

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan