Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Cowboys και... Εξωγήινοι

Άλλη μια περίεργη μίξη πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της στη μεγάλη οθόνη, αφού εξωγήινοι μπλέκονται με την Άγρια Δύση και συγκεκριμένα με την Αριζόνα του 1800. Πρόκειται για τη νέα ταινία 'Cowboys & Aliens' με πρωταγωνιστές τους Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde και Sam Rockwell.

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Scott Mitchell Rosenberg, η πλοκή μας μεταφέρει στην Αριζόνα του 1800, όπου οι cowboys της περιοχής με αρχηγό τους τον Zeke Jackson (Daniel Craig) και οι ιθαγενείς Απάτσι βρίσκονται σε διαμάχη εδώ και αρκετό καιρό. Η έχθρα τους όμως 'διακόπτεται', όταν την εμφάνισή του στην περιοχή κάνει ένα διαστημόπλοιο με εξωγήινους, που έχουν ως στόχο να σκλαβώσουν το ανθρώπινο γένος!

Μπροστά στον κίνδυνο, οι Ινδιάνοι και οι cowboys αναγκάζονται να προσπεράσουν τις όποιες διαφορές τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν από κοινού τον νέο τους εχθρό. Ο Jon Favreau σκηνοθέτησε την ταινία, με το διασκευασμένο σενάριο των Alex Kurtzman, Roberto Orci και Damon Lindelof. Η ταινία αναμένεται να βγει στις σκοτεινές αίθουσες το καλοκαίρι του 2011.          
nooz

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan