Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Στριπτίζ στο αεροδρόμιο


Την αντίθεση της στους ελέγχους με συσκευές σάρωσης, εξέφρασε μια νεαρή μπλόγκερ, η οποία αποφάσισε να δείξει σε όλους αυτό που βλέπουν οι αστυνομικοί. Δείτε το βίντεο (Vid)

Η αυτοαποκαλούμενη πορνογράφος και σεξ μπλόγκερ "Furrygirl" αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί στη χρήση των ραδιενεργών σαρωτών που χρησιμοποιούνται στα αεροδρόμια με το να βάλει τα πιο σέξι της εσώρουχα και να παραμείνει με αυτά αρνούμενη να την σκανάρουν...

Το συμβάν έγινε στο αεροδρόμιο του Σιάτλ όπου η νεαρή ξεπέρασε τα ταμπού και τον καθωσπρεπισμό και έδειξε τον σέξι εαυτό της διαμαρτυρόμενη για την κατάσταση.

Μάλιστα βιντεοσκόπησε το όλο της εγχείρημα σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter αλλά και σε μπλογκ.

Στο βίντεο, η νεαρή εμφανίζεται αρχικά στο σπίτι της ανακοινώνοντας τι θα ακολουθήσει ενώ μετέπειτα τη βλέπουμε να αφήνει τη κάμερα, και να γδύνεται μένοντας με ένα σετ μαύρων δαντελωτών εσωρούχων.

"Αντι να φοβάμαι και να γελοιοποιούμαι όπως θέλουν", είπε αναφερόμενη στους ελέγχους με τους σαρωτές, "εγώ θα διασκεδάσω την όλη υπόθεση όσο μπορώ".

Ανέφερε δε αστειευόμενη "κρίμα που δεν λειτουργούν εδώ σαν ένα είδος αδελφότητας για να ψήφιζαν ποια κοπέλα είναι πιο σέξι".

Ωστόσο, καλό θα ήταν να μας έδειχνε η νεαρά και την αντίδραση των υπαλλήλων καθώς επίσης και τις εκφράσεις των άλλων επιβατών μόλις την είδαν να γδύνεται.

Αυτό από σκηνοθετικής απόψεως...

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο Αμερικανοί αξιωματούχοι ανέφεραν ότι θα ξανασκεφτούν την χρήση σαρωτών που έχει προκαλέσει σάλο ενόψει και των εορτών.

"Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον έλεγχο πιο αποτελεσματικό και όχι τόσο επιβλητικό", τόνισε ο Τζον Πίστολ υπεύθυνος ασφαλείας των μεταφορών αν και ανέφερε ότι βραχυπρόθεσμα δε θα γίνουν αλλαγές.



My TSA Stripdown: Nov 21 at Seatac
Ανέβηκε απÏ� ligomilitos. - Οι πιο φρέσκες video-ειδήσεις.


news247

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan