Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ: Παράπονα από τη διαιτησία του Παμπορίδη

Στην αποβολή του Βλάνταν Ίβιτς, καθώς και στο μη καταλογισμό ενός από τα τρία πέναλτι, "χρεώνουν" στον ΠΑΟΚ τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό.

Η αποβολή του Σέρβου από τον αγωνιστικό χώρο ήταν καταλυτική για τον ΠΑΟΚ, καθώς από εκείνο το σημείο κι έπειτα δεν κατάφερε να αντιδράσει ή να ακολουθήσει το ρυθμό του αγώνα. Αναφορικά με τις αμφισβητούμενες φάσεις Σαλπιγγίδης, Βιτόλο και Βιεϊρίνια στάθηκαν σε τρεις φάσεις του αγώνα, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ο διαιτητής Παμπορίδης θα έπρεπε να καταλογίσει πέναλτι....

"Θα πρέπει να μας πουν τι να κάνουμε για να παίρνουμε πέναλτι. Ελπίζω μέχρι το τέλος της χρονιάς να μας έχουν δώσει ένα πέναλτι. Ίσως στη φάση με τον Αβραάμ να ξεκίνησα από οφσάιντ, αλλά στην συνέχεια μου έγινε πέναλτι και είναι και κόκκινη κάρτα ενώ έγιναν και άλλα δύο μετά. Μακάρι πριν τελειώσει το πρωτάθλημα να πάρουμε ένα πέναλτι. Αν έχει ο διαιτητής δίκιο και για τις τρεις αυτές φάσεις θα του δώσω συγχαρητήρια. Γενικά πάντως ήμασταν καλύτεροι μέχρι την αποβολή. Κάναμε φάσεις για γκολ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο  Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ενώ από την πλευρά του ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τόνισε: "Έγιναν τρία πέναλτι που δεν μας δόθηκαν. Ένα σε μένα, ένα στον Σαλπιγγίδη και ένα στο φάουλ που πήγε η μπάλα πάνω στον Ριέρα".

Πιο καυστικός ο Βιτόλο έκανε λόγο για Σούπερ Λιγκ... δύο ομάδων. "Το πρωτάθλημα είναι για δύο ομάδες.  Οι άλλες είναι απλά για το γεμίζουν. Τρία πέναλτι έγιναν και αν μας έδιναν ένα πάλι ευχαριστημένοι θα ήμασταν. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ανώτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Αν καταφέρουμε και φτάσουμε στα πλέι οφ το αποτέλεσμα θα είναι αδιάφορο.

Ο Ζουέλα αναφέρθηκε στην αποβολή του Ίβιτς, χωρίς να πάρει θέση για τις φάσεις που ζήτησαν πέναλτι οι συμπαίκτες του. "Μέχρι το 1-0 είχαμε πολύ καλό πρόσωπο. Μετά την αποβολή η ομάδα επηρεάστηκε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Προσωπικά δεν είδα ξεκάθαρα την φάση του Σαλπιγγίδη και δεν μπορώ να πάρω θέση. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο συμπαίκτης μου δεν είναι από αυτούς που πέφτουν εύκολα για να πάρουν το πέναλτι. Εμείς δεν θα επηρεαστούμε από την ήττα, μετά από έξι νικηφόρα αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Όσο για μένα δεν έχω αγωνιστεί ποτέ ξανά δεξί μπακ, όμως μπορώ να βοηθήσω όπου με χρειάζεται ο προπονητής".          
nooz

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan