Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

Έρχεται η Porsche 356


ΔΕΙΤΕ: Την αναβίωση του ιστορικού μοντέλου

Στην έκθεση του Λος Άντζελες ο Matthias Muller, διευθύνων σύμβουλος της Porsche, αποκάλυψε ότι το μοντέλο το οποίο βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης στο κέντρο ερευνών της εταιρίας στο Weissach θα φέρει το ιστορικό όνομα της 356...

Το συγκεκριμένο όχημα θα έχει ρόλο αναβίωσης του ιστορικού αυτοκινήτου της δεκαετίας του 1950 και θα βασίζεται στην πλατφόρμα την οποία χρησιμοποιεί και το μοντέλο Bluesport της VW.Οι ανεπίσημες φωτογραφίες δείχνουν περίπου πως θα είναι η τελική μορφή της νέας Porsche 356.

«Έχουμε ήδη κατασκευάσει ένα πρωτότυπο βασισμένο στο VW Bluesport, το οποίο όμως δεν μπορούμε να δείξουμε στο κοινό ακόμη. Όταν παρουσιάσουμε το πρωτότυπο, δεν θα διαφέρει σχεδόν καθόλου από την τελική μορφή του μοντέλου. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε πολλές διαφορετικές ιδέες από τους σχεδιαστές μας. Ιδέες που ακόμη κι’ αν δεν χρησιμοποιηθούν στην 356, θα τις δείτε στις Porsche των επόμενων 10 ετών» δήλωσε ο Muller και σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο θα «ντεμπουτάρει» σε δύο χρόνια.


newsbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan