Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Φράουλα διάβασε... Τέρμα οι αταξίες.....


Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, λιγότερο από εφτά ώρες βραδινού ύπνου αποτελούν πρόβλημα τόσο για τη γενικότερη κατάσταση του οργανισμού μας όσο και για την ειδικότερη της επιδερμίδας μας. Δείτε τί μπορείτε να κάνετε με απλές, καθημερινές κινήσεις.


1. Επιδερμίδα που λάμπει:

Όταν είστε κουρασμένες, το αίμα δεν κυκλοφορεί αρμονικά στο σώμα. Όταν ο ύπνος σιγά σιγά έρχεται, φέρνει μαζί του και την ορμόνη εκείνη που βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου. Αυτή όμως η καλοπροαίρετη διεργασία, επιβάλλει παράλληλα στον οργανισμό να χάνει περίπου 25% περισσότερο νερό/ υγρασία από ό,τι χάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εκμεταλλευτείτε την περίσταση και απλώστε μια ενυδατική κρέμα νυκτός που σας ταιριάζει.

2. Μάτια που αστράφτουν

Όταν κοιμάστε, τυχαίνει να μαζεύονται υγρά γύρω από τα μάτια σας. Ξυπνώντας, βλέπουμε «σακούλες» κάτω από τα μάτια μας. Αν αποφύγετε τα αλμυρά φαγητά και το αλκοόλ, θα δείτε σίγουρα αποτελέσματα. Πριν πέσετε για ύπνο, χρησιμοποιήστε ειδική κρέμα για τις «σακούλες», κατά προτίμηση κάποια που να περιέχει καφεΐνη.

3. Λαμπερά μαλλιά

Εάν έχετε ξηρά μαλλιά, οι ώρες του ύπνου είναι οι καλύτερες για να αφήσετε έναν ορό να δράσει προς τιμή τους.

4. Απαλά Χέρια

Κατά τη διάρκεια της ημέρας πλένετε πολλές φορές τα χέρια σας, χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά κι άλλα μισητά υγρά και σκόνες. Τα χέρια ξηραίνονται και ταλαιπωρούνται. Περιποιηθείτε τα με μια θρεπτική κρέμα λίγο πριν κοιμηθείτε. Θα ξυπνήσετε με μεταξένια επιδερμίδα.
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan