Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Τι εστί Παγκοσμιοποίηση και ποια τα ύπουλα σχέδια της;

Ο όρος «παγκοσμιοποίηση» ισούται με την παγκοσμιοποίηση της απάτης, της άγριας εκμετάλλευσης, της αγελοποίησης-κοπαδοποίησης των λαών της γης.
Παγκοσμιοποίηση σημαίνει την μαζοποίηση, την αποπροσωποίηση των ανθρώπων. Σημαίνει ισοπέδωση οικονομική, κοινωνική, πολιτισμική. Σημαίνει την εξαφάνιση της έννοιας έθνος, των ηθών και εθίμων των λαών, των παραδόσεων. Σημαίνει την εκμηδένιση των πνευματικών και ανθρωπιστικών αξιών εν ονόματι των συμφερόντων του ΑΔΗΦΑΓΟΥ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ...

Η παγκοσμιοποίηση απεργάζεται και προοιωνίζεται έναν επαίσχυντο εξισωτισμό, τη δουλεία των ανθρώπινων κοινωνιών, οι οποίες θα υπηρετούν την οικονομική ολιγαρχία των κοσμοεξουσιαστών.
Την παγκοσμιοποίηση αυτήν επιθυμούν να επιβάλλουν(αν δεν το έχουν κάνει ακόμα εξ’ ολοκλήρου) τα μεγαθήρια των πολυεθνικών εταιρειών, ο στυγνός και απάνθρωπος κεφαλαιοκρατισμός, ο οποίος ελέγχεται από ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ(και κάθε λογής λαμόγιο).
Οι εδώ επιτετραμμένοι της διαβόητης παγκοσμιοποίησης, καλυπτόμενοι από τον μανδύα της δήθεν φιλελεύθερης οικονομίας, προπαγανδίζουν από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και διακηρύσσουν δήθεν ότι το όραμα της παγκοσμιοποίησης θα συντελέσει στην οικονομική αναβάθμιση της ανθρωπότητας και στην εξάλειψη της φτώχειας και της δυστυχίας «XΤΥΠΩΝΤΑΣ» ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Είναι «ηλίου φαεινότερον» ότι ο ιδιαίτερος στόχος της παγκοσμιοποίησης είναι η υπονόμευση θεσμών και αξιών του ελληνικού τρόπου σκέψης(χωρίς να είμαστε και οι ίδιοι άμοιροι ευθυνών για την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει) καθώς και η ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ που είναι η κιβωτός των ανέσπερων αρχών του ανθρωπισμού(αν και η πλειονότητα των λειτουργών της δεν μας δείχνουν κάτι τέτοιο), όπως αυτές εκπηγάζουν από τη διδασκαλία του Θεανθρώπου.
Με σεβασμό.....

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan