Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ

Από το βήμα αυτό, ουκ ολίγες φορές, κάναμε προτάσεις για την έξοδο από το οικονομικό τέλμα που μας έχει βάλει η απόλυτα λανθασμένη τακτική του μνημονίου.

Δυστυχώς όμως, τα μέλη της κυβέρνησης που προσπαθούν να τα φέρουν βόλτα με το μνημόνιο, δέχονται επηρεασμούς από άτομα που τους μιλούν σαν δημοσιογράφοι που είναι υπάλληλοι σε κάποιο μέσον, ή καθηγητές πανεπιστημίου που είναι υπάλληλοι του δημοσίου και επομένως ιδέα δεν έχουν, σαν υπάλληλοι που είναι, από τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς.

Το πραγματικά κακό όνομα της Ελλάδας, δεν βγήκε από το ότι η τωρινή κυβέρνηση βγήκε και κατηγορούσε την Ελλάδα σαν Τιτανικό και μάλιστα αναξιόπιστο, αφού αυτό μόνο σαν δικαιολογία χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθεί τεχνητή κρίση στην Ελλάδα, αφού λόγω της κατάμαυρης σαν τους νίντζα οικονομία της δεν επηρεαζόταν από το διεθνές γίγνεσθαι...

Ο κύκλος του χρήματος είχε ως εξής. Το ενάμισυ εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων που πρωτοδιόρισε ο Ανδρέας Παπανδρέου και συνέχισαν από κει και πέρα να διορίζουν όλοι, έπαιρνε μπόλικο και χαβαλέ χρήμα από αυτά που μας δάνειζαν τα διεθνή λαμόγια. Όλος αυτός ο πακτωλός έπεφτε μαύρος στην αγορά όπου σχεδόν κανείς δεν έκοβε αποδείξεις, εκτός από τους "μακακες" που πληρώνοντας συντηρούσαν το κράτος.

Για υγιή επιχειρηματικότητα κουβέντα δεν γινότανε. Το κράτος έκλεβε τους πολίτες και οι πολίτες το κράτος. Χαμός!!!!!

Το κράτος έμαθε να μην πληρώνει ποτέ. Τώρα που πρέπει να επιστρέψει 14.000.000 ευρώ ΦΠΑ στην COSCO που είναι ο μόνος μεγάλος επενδυτής που έκανε το λάθος να έλθει στη χώρα μας, δεν τα επιστρέφει, με κίνδυνο να βγει βρώμα παγκόσμια ότι είμαστε εχθρικοί απέναντι στις επιχειρήσεις. Όχι ότι δεν είμαστε δηλαδή, αλλά.....................

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan