Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ξέφρενο bachelor πάρτι από Rihanna με ποτά και στρίπερς για την Katy Perry!

Μπορεί το Σάββατο να συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες ο αρραβωνιαστικός της, Russell Brand, επειδή επιτέθηκε σε ένα φωτογράφο που είχε γίνει σκιά του ζευγαριού, αλλά τα έθιμα είναι έθιμα και η Katy Perry τα τίμησε δεόντως, κάνοντας το ξέφρενο bachelor πάρτι της.

Μαζί με 25 φίλους της, άντρες και γυναίκες, η Katy Perry διασκέδασε με την ψυχή της, καθώς στο πάρτι που διοργάνωσε η κολλητή της φίλη, Rihanna, στο MGM Grand Hotel/Casino υπήρχε άφθονο ποτό, εντυπωσιακά θεάματα και φυσικά... στρίπερς!

«Υπογράφω από τώρα για μεταμόσχευση ήπατος», ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στο twitter της η Katy Perry, γνωρίζοντας τις προθέσεις της κολλητής της.

Το πάρτι διήρκησε για αρκετές ώρες δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου με ποτό, βουτιές και χορό, ενώ ακολούθησε δείπνο σε διπλανό εστιατόριο και clubbing στο φημισμένο «XS» του ξενοδοχείο Encore.

Οι δύο φίλες έφυγαν μόνες τους από το κλαμπ, με τα ΜΜΕ της Αμερικής να κάνουν λόγο για πικάντικο προορισμό που δεν ήταν άλλος από το στριπ κλαμπ «Sapphire», το οποίο θεωρείται το μεγαλύτερο στριπ κλαμπ του κόσμου!

πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan