Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Βασανιστήρια για τα... μάτια μιας κοπέλας

Τα… μάτια ενός κοριτσιού ήταν η αιτία για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ένας 16χρονος στα χέρια τριών νεαρών στη Λαμία. Ο άτυχος μαθητής της Α’ Λυκείου ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρεις 18χρονους, οι οποίοι δεν δίστασαν ακόμα και να τον κάψουν με τσιγάρο!

Οπως έγινε γνωστό, οι τρεις νεαροί έδρασαν ύστερα από... εντολή που έδωσε ένας άλλος μαθητής λυκείου, ηλικίας 16 ετών, ο οποίος είχε την εντύπωση ότι το θύμα φλέρταρε το κορίτσι του. Ολα άρχισαν λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία για τις καλοκαιρινές διακοπές. Τότε ο «εγκέφαλος» είχε προειδοποιήσει τον συνομήλικό του να αφήσει στην ησυχία της την κοπέλα του, ενώ είχε διαμηνύσει στον αδερφό του υποψήφιου θύματος πώς αν δεν σταματούσε αμέσως την επικοινωνία μαζί της, θα είχε άσχημα ξεμπερδέματα, τονίζοντάς του ότι αυτό δεν ήταν απειλή, αλλά υπόσχεση!

Πράγματι, το θύμα φέρεται να διέκοψε κάθε επαφή με το κορίτσι και όλα έδειχναν ότι η ιστορία δεν θα είχε καμία συνέχεια. Ομως λίγες ημέρες αφότου άνοιξαν τα σχολεία οι τρεις 18χρονοι επιτέθηκαν στον 16χρονο. Συγκεκριμένα, πήδηξαν τα κάγκελα του σχολείου και άρχισαν να ξυλοκοπούν ανελέητα τον ανυποψίαστο μαθητή σε ολόκληρο το σώμα, ενώ του προκάλεσαν ακόμα και εγκαύματα, αφού του έσβησαν τσιγάρο στον λαιμό, το χέρι και το πόδι! Τελικά οι τρεις τον άφησαν ημιλιπόθυμο και τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα του περιστατικού τα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου και οι καθηγητές βρίσκονταν μέσα στις τάξεις τους για μάθημα. Μόνο μία από τις καθαρίστριες του λυκείου έγινε μάρτυρας του ξυλοδαρμού. Μάλιστα δέχτηκε απειλές από τους τρεις 18χρονους, οι οποίοι της είπαν να μην κάνει βήμα, γιατί θα είχε την ίδια τύχη!

Η οικογένεια του θύματος, σοκαρισμένη, κατέθεσε μήνυση εναντίον πέντε ατόμων που οργάνωσαν και πραγματοποίησαν τον ξυλοδαρμό του 16χρονου. «Η περιπέτειά μας δεν έχει τελειωμό. Δεχόμαστε απειλές μέσω ανώνυμων τηλεφωνημάτων προκειμένου να αποσύρουμε τη μήνυση. Εδώ έχουμε να κάνουμε με συμμορία. Δεν είναι δυνατόν να φοβόμαστε να στείλουμε σχολείο τα παιδιά μας. Αν η αστυνομία δεν προστατέψει τα παιδιά μου, θα αναγκαστώ να πάρω τον νόμο στα χέρια μου» λέει στην «Espresso» ο πατέρας του 16χρονου Παρασκευάς Τσιμπούρης και προσθέτει:

«Ολα άρχισαν πριν από λίγους μήνες, όταν ο γιος μου αντάλλαξε μερικά μηνύματα μέσω του κινητού του τηλεφώνου με μια κοπέλα. Το κορίτσι είχε δεσμό με ένα άλλο αγόρι, το οποίο, όταν το έμαθε, ζήτησε από τον γιο μου να κόψει κάθε επαφή. Ο γιος μου από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν επικοινώνησε πάλι με την κοπέλα. Ωστόσο το αγόρι της κοπέλας έδωσε εντολή σε τρεις φίλους του να χτυπήσουν και να κάψουν με τσιγάρο τον γιο μου».


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan