Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Σάρας αγνόησε τη Ζαλγκίρις

Ο Σάρας αγνόησε τη Ζαλγκίρις Η Ζαλγκίρις Κάουνας είναι μια από τις ομάδες που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ωστόσο οι πράξεις του Λιθουανού δείχνουν την επιθυμία που έχει να εξαντλήσει τα περιθώρια που υπάρχουν ώστε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της λιθουανικής ιστοσελίδας «www.15min.lt», πριν από ένα μήνα, η Ζαλγκίρις έκανε πρόταση στον 34χρονο γκαρντ προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της, ωστόσο εκείνος δεν απάντησε ποτέ, δείχνοντας σαφή προτίμηση στο «τριφύλλι».....

«Κάναμε πρόταση πριν από περίπου ένα μήνα, ωστόσο δεν λάβαμε ποτέ την απάντησή του», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Αλμάντις Κιβέρις, γενικού διευθυντή της ομάδας.
Επίσης το δημοσίευμα επικαλούμενο τον ελληνικό Τύπο, τονίζει ότι ο Σάρας επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα, λόγω και της εγκύου συντρόφου του, με πολύ χαμηλό συμβόλαιο (σ.σ. της τάξης των 150.000 ευρώ), όμως αναφέρεται ακόμη ότι ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να τον διατηρήσει στο δυναμικό του και το έχει ξεκαθαρίσει επανειλημμένα.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan