Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Big Brother στα αποδυτήρια ιταλικών ομάδων!


Τα αποδυτήρια πριν τους αγώνες είναι άβατο. Ή μήπως όχι;

Μάλλον προς το δεύτερο τείνουμε για σωστή απάντηση καθώς -όπως φαίνεται- έπεσε και αυτό το «προπύργιο»: η ιταλική τηλεόραση έφερε τον «Μεγάλο Αδερφό» και στα αποδυτήρια των ιταλικών ποδοσφαιρικών ομάδων σε μια ύστατη προσπάθεια των τηλεοπτικών σταθμών να ανεβάσουν την τηλεθέαση των αγώνων.


Το Sky Italia αποφάσισε να τονώσει την τηλεθέαση εισβάλλοντας στα αποδυτήρια και αποκαλύπτοντας τα μυστικά των ποδοσφαιριστών.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι Ιταλοί οπαδοί που προτίμησαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες από την τηλεόραση, είδαν τους αρχηγό της Ρόμα Φραντσέσκο Τόττι να αστειεύεται με τον συμπαίκτη του Φιλίπ Μέσες και τον Σάμουελ Ετό να περιφέρεται στα αποδυτήρια με δύο τεράστια ακουστικά στα αυτιά του ακούγοντας μουσική.

Μέσα στο πρόγραμμα, φυσικά, είναι και απρόοπτα όπως το να κυκλοφορήσουν οι παίκτες μόνο με πετσέτα ή και εντελώς γυμνοί, κάτι που ανεβάζει και την τηλεθέαση από εκπροσώπους του ωραίου φύλου.

Οι εικόνες από τα αποδυτήρια δε θα πρέπει να ξεπερνούν το ένα λεπτό και, φυσικά, θα πρέπει να υπάρχει και η συγκατάθεση του προπονητή.

Η Sky Italia, πάντως, ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η τεχνική του BigBrother καθώς στόχος είναι να μεταφερθεί η εικόνα των αποδυτηρίων στους φιλάθλους που παρακολουθούν από την τηλεόραση ώστε να αφουγκραστούν καλύτερα το κλίμα πριν από το παιχνίδι.

πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan