Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

"Ταξιδιάρα Ψυχή" από 30 Σεπτέμβρη στους κινηματογράφους

"Ταξιδιάρα ψυχή", μια ταινία για τον Γιάννη Αγγελάκα στα χρόνια της Alltogethernow, είναι ο τίτλος. Η ταινία τον ακολουθεί στην καθημερινότητά του. Θίγει μέσα από τη ματιά του το πολιτικό αδιέξοδο της χώρας, τον τρόπο που διαμορφώνει την πραγματικότητα η τηλεόραση και αναζητά τη διέξοδο από τις πόλεις προς τους αγαπημένους τόπους που εγκατάλειψε. Στα 2 χρόνια που διήρκεσαν τα γυρίσματα, βλέπουμε τις μουσικές συναντήσεις με τους συντρόφους του και την εξέλιξη των μουσικών διαδρομών τους μέσα από μια αναζήτηση στα ακούσατα της παιδικής τους ηλικίας, το ρεμπέτικο, τα ηπειρώτικα πολυφωνικά, τις κρητικές μελωδίες...

Το ντοκιμαντέρ της Αγγελικής Αριστομενοπούλου προβλήθηκε στο 12ο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, και πήρε το βραβείο FIPRESCI για ελληνική παραγωγή.

*H ταινία θα προβάλλεται καθημερινά στο Μικρόκοσμος από την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου έως και 6 Οκτωβρίου, και ανάλογα με την προσέλευση θα συνεχιστεί και δεύτερη εβδομάδα. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από το ταμείο του Μικρόκοσμος από τις 18:30 έως 24:00.





πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan