Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Το e-scooter της Mercedes είναι γεγονός


ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφίες από το δίκυκλο της γερμανικής εταιρείας

To μικρότερο Smart έχει δύο μόλις τροχούς, ηλεκτρικό κινητήρα, υψηλές οικολογικές προσδοκίες και φυσικά trendy εμφάνιση! Ο λόγος, για το νέο ηλεκτροκίνητο Scooter της εταιρείας, που επισήμως θα δούμε στο Παρίσι.

Η γερμανική εταιρεία προχωρά ένα βήμα πιο μπροστά όσον αφορά τις προτάσεις της στην κατηγορία των «αστικών οχημάτων». Αυτή τη φορά, όπως σας είχαμε προαναγγείλει, δεν πρόκειται για μια νέα τετράτροχη δημιουργία της εταιρείας, αλλά για ένα «καθαρό» δίτροχο, υπό τη μορφή πρωτοτύπου...

Σχεδιαστικά, το e-scooter της Smart υιοθετεί τους γνώριμους χρωματικούς συνδυασμούς (λευκό-πράσινο) που είδαμε πρόσφατα και για πρώτη φορά στο fortwo electric drive. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί επίσης η υιοθέτηση φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED, καθώς και ηλιακών κυψελών, που συμβάλλουν στην αποθήκευση περαιτέρω ενέργειας μέσω της αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών. Και εν προκειμένω, της ηλιακής. Από εκεί και πέρα, το escooter είναι εφοδιασμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος κινεί ασφαλώς τον πίσω τροχό- με απόδοση 5,4 ίππων.











newsbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan