Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Δελφίνια στο βούρκο


Αποτρόπαια εικόνα αντίκρυσε ένας τουρίστας σε κωμόπολη της Ερυθράς Θάλασσας, καθώς τέσσερα δελφίνια είχαν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους, μέσα σε δεξαμενή βούρκο μίας έπαυλης. Ο ιδιοκτήτης δικαιολογήθηκε ότι δεν ήξερε τι να τα κάνει
Εικόνες ντροπής έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σε πισινά μιας βίλα στη πόλη Χουργκάντα στις ακτές της Ερυθράς Θάλασσας τέσσερα δελφίνια ζουν εγκαταλειμμένα.
Τα δελφίνια τα εντόπισε ένας Βρετανός τουρίστας που κάνει διακοπές στην πόλη. Ενώ περπατούσε στο δρόμο άκουσε τις κραυγές των δελφινιών και σκαρφάλωσε στον τοίχο της βίλας να δει τι συμβαίνει.
Πρόκειται για τον 47χρονο Πέτε Τζόνσον ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε αυτή την σοκαριστική εικόνα. Τέσσερα αβοήθητα δελφίνια να ζουν μέσα σε μια βρόμικη εγκαταλελειμμένη πισίνα.
Ο ίδιος αναφέρει ότι ήταν τόσο βρόμικη από τα περιττώματα των δελφινιών που δεν μπορούσε καν να τα δει!
Άμεσα ειδοποίησε τις αιγυπτιακές αρχές σε μια προσπάθεια να σώσουν τα δελφίνια. Εντοπίζοντας τον ιδιοκτήτη της βίλας αυτός ισχυρίστηκε ότι τα δελφίνια προέρχονται από την Ιαπωνία και προσωρινά έμεναν στη πισίνα της βίλας καθώς εντός λίγων ημερών θα δινόντουσαν σε τοπικό δελφιναριο.
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan