Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

"Αλ τσαντίρι νιουζ", σήμερα 12/10/2010

O Λάκης Λαζόπουλος, η πιο ανατρεπτική φωνή της μικρής οθόνης, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του prime time, «εισβάλλει» στην παρέα μας, Τρίτη 12 Οκτωβρίου , στις 21:00, και στήνει με τα υλικά της σάτιρας το πιο… επίκαιρο Τσαντίρι!
Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έρχεται για να εστιάσει την κάμερά του σε ό,τι καταγράφηκε, αυτή την εβδομάδα, στο πολιτικό σκηνικό και όχι μόνο.
Ο Λάκης δίνοντας φωνή στον απλό πολίτη, βάζοντας στο μικροσκόπιο της σάτιράς του την επικαιρότητα, καυτηριάζοντας όλα τα σοβαρά αλλά και τα ανάλαφρα θέματα της ελληνικής πραγματικότητας θα γίνει και αυτή την Τρίτη το αναπόσπαστο κομμάτι της συντροφιάς μας.
Με τη διεισδυτική του ματιά, τα εύστοχα σχόλιά του και το ανατρεπτικό, καυστικό χιούμορ του θα μας προσφέρει γέλιο, δάκρυ, συγκίνηση, αλήθειες, ένταση και πάθος.
Ένα ξεχωριστό ραντεβού με τη χαρά, μια ιδιαίτερη απόδραση από την καθημερινότητα που φέτος έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά!
Στο Τσαντίρι αυτής της Τρίτης: …ο κόσμος καίγεται και τα κόμματα ….αρμενίζουν!
Ο Λάκης Λαζόπουλος και το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έρχονται στον Alpha, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, στις 21:00 και θα γίνει και πάλι της…..Τρίτης!


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan