Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Δείτε πώς θα είναι το διαστημικό τουριστικό ταξίδι με το Enterprise!

Το διαστημικό σκάφος Enterprise το οποίο ανήκει στην εταιρεία Virgin Galactic πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη του πτήση πάνω από την έρημο Μοχάβε της Καλιφόρνια, στα πλαίσια του προγράμματος με σκοπό την ανάπτυξη διαστημικού τουρισμού....





Το διαστημόπλοιο μεταφέρθηκε συνδεδεμένο με ένα μητρικό αεροπλάνο σε ύψος 13,700 μέτρων όπου και αφέθηκε πετάξει επί 25 λεπτά. Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Enterprise Ρίτσαρντ Μπράνσον, μετά την επιτυχή του προσγείωση δήλωσε: "Ήταν η πιο συναρπαστική στιγμή απ΄ όταν ξεκίνησε το σχέδιο αυτό το 2004"

Η εταιρεία σκοπεύει να είναι η πρώτη που θα εκτελεί σύντομες υποτροχιακές πτήσεις, δίνοντας έτσι στους επιβάτες την αίσθηση της μηδενικής βαρύτητας αλλά και την μοναδική εμπειρία να βρίσκονται στα όρια μεταξύ γης και διαστήματος. Υπολογίζεται πως το εισιτήριο θα κοστίζει γύρω στις 200.000 δολάρια και η εταιρεία έχει ήδη λάβει προκαταβολές από 370 πελάτες.

Το Enterprise θα ανεβαίνει κατακόρυφα σε ύψος 100 χιλιομέτρων φτάνοντας στο διάστημα όπου οι επιβάτες θα βιώνουν μοναδικές εμπειρίες, όπως αυτές που δείχνει το σχετικό animation!





Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan