Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Γεύμα των McDonalds άθικτο μετά από μισό χρόνο



Έξι μήνες άθικτο παρέμεινε ένα γεύμα Happy Meal των ταχυφαγείων McDonald's ύστερα από έρευνα μιας φωτογράφου που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Daily Mail.

Καθημερινά και για μισό χρόνο η φωτογράφος Sally Davies... τραβούσε φωτογραφίες το συγκεκριμένο παιδικό γεύμα που αποτελείται από πατάτες και burger χωρίς να έχει διαπιστωθεί κανένα σημείο σήψης.

Η ίδια επισήμανε πως τα σκυλιά της όσο διάστημα έκανε την έρευνα δεν άγγιξαν ούτε μπήκαν στον πειρασμό να φάνε μια μπουκιά από το Happy Meal.

"Αγόρασα το γεύμα στις 10 Απριλίου και το έφερα στο σπίτι ώστε να δω πόσο θα κρατήσει. Επέλεξα τη συγκεκριμένη εταιρεία ταχυφαγείων καθώς ήταν κοντά στο διαμέρισμά μου. Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το γεύμα δε μύριζε καθόλου και τη δεύτερη μέρα τα σκυλιά μου έπαψαν να το περιτριγυρίζουν", είπε η φωτογράφος στην αγγλική εφημερίδα.

Και ενώ περίμενε πως σε λίγες μέρες το φαγητό θα είχε αρχίσει να αποσυντίθενται τελικά κάτι τέτοιο δε συνέβη προκαλώντας της μεγάλη έκπληξη.

"Όταν πέρασαν δύο εβδομάδες διαπίστωσα ότι κάτι παράξενο συμβαίνει με το γεύμα. Οι πατάτες είχαν συρρικνωθεί ελάχιστα όπως και το burger ωστόσο τίποτα άλλο δεν άλλαξε. Μετά από έξι μήνες το φαγητό είναι πλαστικό στην αφή και έχει λάμψη ακρυλικού. Η μόνη διαφορά ήταν πως είχε σκληρύνει σαν πέτρα", πρόσθεσε η κ. Davies.

"Δεν βλέπω το πείραμα ως τρομακτικό αλλά σα διασκέδαση. Μολαταύτα, θα φοβόμουν αν δεν ήμουν χορτοφάγος", κατέληξε.

Από την πλευρά της, η εταιρία μέσω της εκπροσώπου Danya Proud είπε "Δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ξενόφερτη άποψη και εντελώς λανθασμένη".


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan