Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Επιτέλους μια ζυγαριά που δεν τρομοκρατεί


Αποφεύγετε να κοιτάξετε τη ζυγαριά σας και συνήθως η θέση της είναι κάτω απ’ το κρεβάτι; Αλλάξτε συνήθειες! Σύντομα θα είναι κοντά μας η νέα ζυγαριά εμπνευσμένη από τον Ji Lee, καλλιτεχνικό διευθυντή στο Google Creative Lab η οποία όχι μόνο δε θα σας αγχώνει με το αποτέλεσμα αλλά θα σας ωφελήσει αφού μπορεί και συμπεριφέρεται σαν τον προσωπικό σας διαιτολόγο.
Έτσι ανεβείτε χωρίς ντροπή και αν η ζυγαριά ‘’νιώσει’’... παραπανίσια κιλά θα έχει ως μενού λαχανικά και νερό ενώ αν καταλάβει πως είστε από αυτούς που τηρείτε το πρόγραμμα της δίαιτας σας θα σας επιτρέψει ακόμα και χάμπουργκερ.
Η ζυγαριά απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη παραπανίσια κιλά ή στους υπέρβαρους στους οποίους σίγουρα θα φανεί χρήσιμη. Ο σχεδιασμός της είναι ακόμα στα σκαριά αλλά δεν αποκλείεται σύντομα κάποιος να τολμήσει να μετατρέψει την πανέξυπνη αυτή ιδέα σε μαζική παραγωγή.

Συγκεκριμένα ο Ji Lee δηλώνει πως το concept το είχε σχεδιάσει από το σχολείο χωρίς κανένας να του δώσει τόσα χρόνια την απαραίτητη σημασία. Αναφέρει πως μόλις πριν ένα μήνα άρχισε να λαμβάνει πληθώρα μηνυμάτων από ανθρώπους που βλέποντας στο διαδίκτυο τη φωτογραφεία της ζυγαριάς-διαιτολόγου δήλωσαν κατενθουσιασμένοι για το νέο αυτό επίτευγμα της τεχνολογίας και ανυπόμονοι να το αποκτήσουν. Η ιδέα αυτή ξεκίνησε καθαρά με διασκεδαστικό σκοπό και κατέληξε να μετατρέψει τον εφιάλτη της ζυγαριάς σε καθημερινή συνήθεια. Ελπίζουμε σύντομα να τη δούμε στα καταστήματα και γιατί όχι κάτω από...τα πόδια μας!

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan