Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Μαντέλα

Περιορισμένη η ζήτηση από τους συμπατριώτες του

Απογοητευμένος από την έλλειψη ενθουσιασμού των νοτιοαφρικανών για το νέο του βιβλίο που κυκλοφόρησε σήμερα, δηλώνει ο Νέλσον Μαντέλα. Μόλις 20 πελάτες περίμεναν το πρωί έξω από το βιβλιοπωλείο του για να αγοράσουν το δεύτερο μέρος της αυτοβιογραφίας του, γεγονός που του προκάλεσε εντύπωση και δυσφορία.

Το νέο βιβλίο του Νέλσον Μαντέλα με τον τίτλο... «Συνομιλίες με τον εαυτό μου» κυκλοφόρησε σήμερα σε όλο τον κόσμο στα αγγλικά.

Οι εκδότες αναμένουν να πουλήσουν 500.000 με ένα εκατομμύριο αντίτυπα του βιβλίου που θα μεταφραστεί σε 20 γλώσσες και θα κυκλοφορήσει σε 22 χώρες.

«Θα είναι χωρίς αμφιβολία το βιβλίο της χρονιάς» δήλωσε ο Τζον Φόσετ-Πεκ, διευθυντής του βιβλιοπωλείου Exclusive Books στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Στο βιβλίο, περιλαμβάνονται πολλά προσωπικά κείμενα του Νέλσον Μαντέλα που έχουν γραφτεί σε διαφορετικές περιόδους της ζωής του. Αναφέρεται στην αγάπη του για τη δεύτερη σύζυγό του Γουίνι, τα τριάντα χρόνια που πέρασε στη φυλακή, την προεδρία του, την οδύνη του μετά το θάνατο του γιου του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan