Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ξεγυμνώθηκε μπροστά στον Ομπάμα για να κερδίσει το στοίχημα ενός Έλληνα!

Δείτε το βίντεο.
Ο κύριος της φωτογραφίας πέταξε τα ρούχα του κατά την διάρκεια ομιλίας του Μπαράκ Ομπάμα στην Φιλαδέλφεια με στόχο να κερδίσει το βραβείο του ενός εκατομμυρίου δολαρίων που είχε υποσχεθεί ένας εκκεντρικός μεγιστάνας.
Ο 24χρονος Χουάν Τζέιμς Ροντρίγκεζ έμεινε τσίτσιδος, πριν αρχίσει το "στρήκινγκ" μπροστά στους εμβρόνητους οπαδούς του αμερικανού προέδρου....








Πιστεύεται ότι με την πράξη του αυτή έθεσε υποψηφιότητα για το έπαθλο του ενός εκατομμυρίου που όρισε ο εφοπλιστής Άλκι Ντέιβιντ σαν βραβείο για τον πρώτο άνθρωπο που θα εμφανισθεί γυμνός μπροστά στον πρόεδρο των ΗΠΑ!
Άγνωστο παραμένει εάν ο Ροντρίγκεζ θα πάρει τα χρήματα καθώς ο Ντέιβιντ είχε θέσει ως όρο να αναγράφεται το όνομα της εταιρείας του στο στήθος του "στρήκερ" ο οποίος ταυτόχρονα θα έπρεπε να φωνάξει έξι φορές το όνομα της εταιρείας. Ο Ντέιβιντ τονίζει ότι περιμένει να δει το σχετικό βίντεο για να αποφασίσει εάν ο Ροντρίγκεζ εκτέλεσε σωστά το διαφημιστικό τέχνασμα.
Το βέβαιο είναι ότι ο πρόεδρος Ομπάμα δεν αντελήφθη τον Ροντρίγκεζ που συνελήφθη από άνδρες της ασφαλείας. Δεν είναι βέβαιο εάν αντελήφθη και ένα βίβλιο που κάποιος του πέταξε μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του. Το βιβλίο πέρασε ξυστά από το κεφάλι του προέδρου.



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan