Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Στηρίζει Μπέιν η διοίκηση της Φέγενορντ

Ο Μάριο Μπέιν βίωσε ως προπονητής της Φέγενορντ την πιο "μαύρη" στιγμή της ιστορίας της στην ήττα - ρεκόρ με 10-0 από την Αϊντχόφεν. Φυσιολογικά ένας προπονητής που σέβεται τη δουλειά του παραιτείται. Ωστόσο ο 46χρονος τεχνικός έριξε το... μπαλάκι στη διοίκηση του συλλόγου του Ρότερνταμ, αναμένοντας την απόφασή της.
Μία ημέρα μετά τον πρωτοφανή διασυρμό στο "Φίλιπς Στέντιον", ο τεχνικός διευθυντής Λίο Μπενάκερ, εξ ονόματος των ανωτέρων του, στήριξε δημοσίως τον Μπέιν, δηλώνοντας πως...

θα συνεχίσει απερίσπαστος τη δουλειά του. "Για εμάς δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αλλάξουμε το τεχνικό επιτελείο", δήλωσε ο Μπενάκερ και εξήγησε πως "ναι μεν πρόκειται για μια άσχημη στιγμή, αλλά συνέβη και δεν μπορούμε να γυρίσουμε το ρολόι πίσω".
Ακολούθως προσπάθησε να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα λέγοντας πως "ξέραμε εξ αρχής πως θα είναι μια δύσκολη σεζόν, καθώς χάσαμε πολλή από την εμπειρία των προηγούμενων ετών λόγω οικονομικών δυσκολιών. Αναμφίβολα έχουμε πολύ ταλέντο στο ρόστερ, αλλά μερικές φορές άλλο το ταλέντο κι άλλο η ποιότητα".



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan