Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Σε δυο χρόνια τα επόμενα Windows;

Ένα στέλεχος της Microsoft Ολλανδίας φέρεται να αποκάλυψε πρόσφατα γράφοντας στο blog της εταιρείας ότι τα επόμενα Windows θα κυκλοφορήσουν το 2012. Ο συντάκτης αναφέρει στη δημοσίευσή του ότι η Microsoft έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη των νέων Windows και η επόμενη έκδοση για διατεθεί στην αγορά σε δύο χρόνια, δηλαδή προς τα τέλη του 2012.

Με βάση αυτό το χρονοδιάγραμμα.... το μεσοδιάστημα ανάμεσα στα Windows 7 και τα Windows 8 είναι μόλις τρία χρόνια. Με δεδομένο ότι τα Windows 7 έχουν έναν εξαιρετικό ρυθμό πωλήσεων, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η Microsoft πρέπει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική τους και να τα κρατήσει στην αγορά για τέσσερα ή και πέντε χρόνια τουλάχιστον.
Ο ίδιος ο Steve Ballmer έχει πει στο πρόσφατο παρελθόν ότι τα επόμενα Windows θα είναι το μεγαλύτερο ρίσκο που θα έχει πάρει ποτέ η εταιρεία. Καθόλου υπερβολική δήλωση, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα Windows 7 κατάφεραν να σβήσουν σε μικρό χρονικό διάστημα το "στίγμα" που είχαν αφήσει τα Vista πάνω στην εικόνα της Microsoft. Ο πήχης έχει πλέον ανέβει σημαντικά και μαζί ανεβαίνουν και οι προσδοκίες για την επόμενη έκδοση.

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan