Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Η Μπενφίκα "γλυκοκοιτάζει" τον Σκόκο

Ο προπονητής των "Αετών" έχει παρακολουθήσει σε δύο ματς τον Αργεντινό και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του, σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ. Κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Μπενφίκα είναι ο Σκόκο.
Η Μπενφίκα θα περιμένει να δει την πορεία των διαπραγματέυσεων της ΑΕΚ με τον Σκόκο και αν αυτές δεν ευδοκιμήσουν, τότε αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του τον Γενάρη, όταν ο παίκτης θα είναι ελέυθερος να μιλήσει με όποια ομάδα επιθυμεί.
Πάντως είναι ξεκάθαρο ότι... το καρπούζι και το μαχαίρι το έχει η ΑΕΚ και αν θέλει τον Αργεντινό μπορεί να τον κρατήσει, προσφέροντας του τα χρήματα που αυτός αξιώνει.

Ο ίδιος ο Σκόκο, μιλώντας στα πορτογαλικά ΜΜΕ δήλωσε...

κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Μπενφίκα, αλλά τόνισε ότι προέχουν οι συζητήσεις με την ΑΕΚ:

"Με εκπλήσσει και με κολακεύει που μία τόσο μεγάλη ομάδα με έχει στα υπόψη της. Σημαίνει πως κάνω καλά τη δουλειά μου. Αντιμετώπισα την Μπενφίκα ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ την περασμένη περίοδο και πρόκειται για μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα με σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

Γίνονται συζητήσεις με την ΑΕΚ αλλά τα πάντα εξαρτώνται από την πρόταση που θα μου γίνει και αυτές που θα έρθουν από το εξωτερικό."

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan