Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Βάνα Μπάρμπα εναντίον Σκορδά - Λιάγκα στον "αέρα"

Δεν τους πήγαινε καλά το κλίμα της εκπομπής από το πρωί σήμερα στο Γιώργο και στη Φαίη. Έκαναν το λάθος ν΄αφήσουν και τη Βάνα Μπάρμπα να περιμένει αρκετή ώρα προκειμένου να βγει ως καλεσμένη στην εκπομπή τους. Όταν έφτασε η στιγμή να βγει και να μιλήσει η ηθοποιός δεν τους τη χάρισε. Είχε προηγηθεί κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος χοντρός καυγάς με το ζεύγος.

Ο Λιάγκας, με το που ξεκινάει η εκπομπή πήγε να κάνει πως δεν συμβαίνει τίποτα και την καλωσορίζει χαρούμενος-χαρούμενος. Όχι που θα τον άφηνε η Μπάρμπα. «Γιατί δεν λέτε ότι τσακωθήκαμε;»και συνέχισε στρέφοντας τα πυρά της στην Φαίη «Εδώ έιναι Mega. Δεν είναι Alter. Και επειδή είναι Mega, θα μας αντιμετωπίζετε σαν να είμαστε τα φυτά σας;» ......


Και δεν έμεινε εκεί, τους πέταξε το μικρόφωνο κατάμουτρα και σηκώθηκε και έφυγε. Το ζεύγος, προσπάθησε να τα μπαλώσει λέγοντας ότι η εκπομπή είναι ζωντανή και αληθινή, και τέτοιου είδους γεγονότα μπορούν να συμβούν. Έριξαν την ευθύνη στους συνεργάτες τους που είναι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό των καλεσμένων και εξέφρασαν την εκτίμηση τους προς την ηθοποιό.

Η Φαίη πάντως, μια ξινίλα στο πρόσωπο είχε και την σπόντα της στο τέλος την πέταξε «κάποιος δεν ξύπνησε καλά σήμερα το πρωί απ΄ ότι φαίνεται».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan