Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

«Υπάρχει ντέρμπι την άλλη βδομάδα;»

Το +4 από τον Παναθηναϊκό έκανε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να… θυμίσει Σωκράτη Κόκκαλη καθώς με περιπαικτική διάθεση απάντησε «ποιο ντέρμπι; Υπάρχει ντέρμπι την άλλη βδομάδα» όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ματς του Σαββάτου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης...
έσπευσε μετά τον αγώνα να μεταβεί στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την εμφάνιση της ομάδας και τη νίκη της κόντρα στον Άρη. Του μετέφερε δε την ικανοποίηση όλης της διοίκησης.

Όταν του ζητήθηκε για 2η φορά από τους εκπροσώπους του Τύπου (την 1η φορά δεν θέλησε να πει κάτι) να κάνει σχόλιο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό απάντησε κάνοντας πλάκα: "Ποιό ντέρμπι; Έχουμε ντέρμπι την άλλη εβδομάδα;".

Εκτός όμως αυτού έκανε δηλώσεις στις οποίες εξήρε την ομάδα του: "Σήμερα ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά και το είδε όλη η Ελλάδα. Αυτή η ομάδα δεν μασάει τίποτα όπως και να μας παίζουν. Δεν φοβάται κανένα.

Είναι μεγάλη ομάδα και όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ακόμη καλύτερη. Έτσι θα ευχαριστιέται ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο για να μας δει. Αυτή η ομάδα δεν καταλαβαίνει τίποτα και είναι φτιαγμένη για να κερδίζει".



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan