Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Εγκαινιάστηκε το πρώτο Apple Training Centre

Τα πιστοποιητικά θα παρέχονται μέσω της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Με την καθοδήγηση και την αρωγή της iSquare, μέλος του Ομίλου Info-Quest, η Ελληνοαμερικανική Ένωση πραγματοποίησε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του Apple Authorised Training Centre της, του πρώτου Apple commercial training centre στην Ελλάδα.

Το commercial training centre έρχεται να πλαισιώσει τα αντίστοιχα Apple educational training centre που ήδη λειτουργούν και απευθύνονται στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Πλέον τα επίσημα Apple Certifications θα μπορούν να...
παρέχονται μέσω των προγραμμάτων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, ενώ όλες οι εκπαιδεύσεις θα γίνονται από τους πιστοποιημένους Apple Certified Trainers της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, που έχουν εκπαιδευτεί απευθείας από την Apple και σύμφωνα πάντα με τα υψηλά πρότυπά της.

Τα Apple Authorised Training Centers (AATC) απευθύνονται σε ιδιώτες που είτε χρησιμοποιούν για πρώτη φορά έναν υπολογιστή Mac είτε επιθυμούν να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις στα επαγγελματικά προγράμματα της Apple. Το πρόγραμμα μαθημάτων περιλαμβάνει πλήρη εκπαίδευση στο λειτουργικό σύστημα Mac OS X καθώς και σε βάθος εκπαίδευση των δημοφιλών, επαγγελματικών εφαρμογών της Apple.


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan