Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Απίστευτο σκόρ σε ποδοσφαιρικό αγώνα 55-0 !!!

Δέχθηκαν 55 γκολ και ήταν κι ευχαριστημένοι...Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συνέβη στην Mining Division της Αγγλίας (στις 20 Νοεμβρίου) όπου η Ιλόγκαν νίκησε την Μάντρον 55-0.

Οι ηττημένοι λόγω απουσιών αγωνίστηκαν με 7 παίκτες με αποτέλεσμα να δέχονται γκολ σε κάθε επίθεση. Ωστόσο ο υπεύθυνος της ομάδας δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του που προτίμησαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο από το να χάσουν το παιχνίδι 3-0 στα χαρτιά!! Το σκορ στο ημίχρονο ήταν ήδη 24-0 ενώ το δεύτερο ήταν πιο... παραγωγικό για τους νικητές που πέτυχαν άλλα 31...


Σχεδόν όσοι αγωνίστηκαν από την Ιλόγκαν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα αφού σκόραραν οι 11 ενώ τα περισσότερα τέρματα , 10 τον αριθμό ,πέτυχε ο Λούκ Άμποτ Σμίθ. Μετά από αυτό το παιχνίδι η Μάντρον έχασε , το περασμένο Σάββατο σε ακόμη ένα αγώνα με 22-0 από την Σεντ Μπάριαν και μετά από 11 αγώνες βρίσκεται στην τελευταία θέση με 225 γκολ παθητικό ενώ δεν έχει πετύχει κανένα τέρμα .

“Σε κανένα δεν αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να τιμήσουμε την αναμέτρηση. Για τους αντιπάλους μας μόνο θαυμασμό μπορώ να εκφράσω. Είδαμε όλα τα παιδιά μετά στην παμπ και πραγματικά είναι χρυσοί χαρακτήρες” τόνισε ο τεχνικός των νικητών και πρωτοπόρων Μάρκ Ουότερς. “Σε αυτή την κατηγορία οι ομάδες συχνά εγκαταλείπουν το πρωτάθλημα. Εμείς δεν θα το κάνουμε. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όσοι μπορούμε. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις τον πρωτοπόρο” είπε ο γραμματέας της Μάντρον Άλαν Ντάβενπορτ.

Η ήττα μαμούθ της Μάντρον αναμένεται να ξεπεράσει τα βρετανικά σύνορα αφού είναι ευρύτερη κι από αυτή των Νήσων Σαμόα από την Αυστραλία με 31-0 το 2001. Μοναδική παρηγοριά ίσως για τους 7 ηρωικούς Βρετανούς ποδοσφαιριστές ένα παιχνίδι που έγινε στην Μαδαγασκάρη στις 31 Οκτωβρίου του 2002 με την Αντέμα να κερδίζει 149-0 την Εμίρν στο τοπικό πρωτάθλημα.

Πληροφορίες που θέλουν το φύλλο αγώνα να.... βιβλιοδετήθηκε δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

ierosagon

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan