Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Όταν ο Ροτέν εξόργιζε Ζιντάν, Γκαλάς...

Ο υποψήφιος "κιτρινόμαυρος" Ζερόμ Ροτέν έχει καταφέρει να εκνευρίσει με το βιβλίο του, τόσο τον Ζιντάν αποκαλύπτοντας την αρνητική πλευρά του χαρακτήρα του, όσο και τον Γκαλάς που τον παρουσιάζει ως χαζό! Oι απίστευτες ιστορίες με το λυσάρι στα μαθηματικά και ο mr Bean!


Στις 8 Οκτωβρίου 2008 ο Ζερόμ Ροτέν δημοσίευσε την αυτοβιογραφία του με τίτλο "You' re Not Going To Believe Me". Το συγκεκριμένο βιβλίο έκανε πάταγο στη Γαλλία λόγω των καυστικών σχολίων του 32χρονου μέσου για συμπαίκτες του στην εθνική Γαλλίας....




Ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν δεν δίστασε με τα γραφόμενα του να τσαλακώσει ακόμη και το προφίλ του Ζινεντίν Ζιντάν προκαλώντας μεγάλο ντόρο.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως το 2004 κατά την διάρκεια του επαναληπτικού μεταξύ της Μονακό και της Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ενώ η Μονακό είχε ανατρέψει το 4-2 στο "Μπερναμπέου" προηγούμενη 3-1 στο πριγκιπάτο ο πολυδιαφημισμένος συμπαίκτης του, έχασε την ψυχραιμία του. Έτσι λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης του έκανε ένα σκληρό τάκλιν.

Ο Ροτέν σε ρόλο... Ματεράτσι

"Ήταν φάουλ και έπεσα στο έδαφος. Ίσως να το παράκανα, αλλά οποιοσδήποτε στη θέση μου να έκανε το ίδιο πράγμα αφού προσπαθούσουμε να κερδίσουμε κάποια δευτερόλεπτα. Ο Ζιντάν έσκυψε πάνω μου και μου φώναξε. Σήκω αμέσως π... γιε" γράφει χαρακτηριστικά.

Η φράση που χρησιμοποιεί ο Ροτέν είναι η ίδια που φέρεται να είπε ο Ματεράτσι στον Ζιντάν κατά την διάρκεια του Μουντιάλ 2006, που οδήγησε στην αποβολή του "Ζιζού".

"Είχα εκπλαγεί με την αντίδραση του" συνεχίζει ο Ροτέν. "Περίμενα να μου ζητήσει συγνώμη μετά τη λήξη του αγώνα αλλά δεν είπε τίποτα. Πίστευα πως την επόμενη φορά που θα συναντιόμασταν στη Γαλλία θα το έκανε και εν συνεχεία θα το ξεχνούσαμε, όμως απέφυγε κάτι που με απογοήτευσε".

Ο Ροτέν μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε στη Γαλλία, διευκρίνισε πως δεν ήθελε να χαλάσει την εικόνα του Ζιντάν. Επίσης διέψευσε πως δέχθηκε παρεμβάσεις από το περιβάλλον του Γάλλου σούπερ σταρ προκειμένου να μην αναφέρει το συγκεκριμένο περιστατικό.

Διασύροντας τον Γκαλάς

Ο 13 φορές διεθνής με τους "τρικολόρ" ισχυρίζεται στο βιβλίο του, πως το παρατσούκλι του επίσης διάσημου πρώην συμπαίκτη του, Γουιλιάμ Γκαλάς ήταν "Πιερ Ρισάρ" κάτι δηλαδή σαν τον αντίστοιχο "Mr Bean" της Γαλλίας.

Ο νυν άσος της Τότεναμ όταν πληροφορήθηκε τα γραφόμενα του Ροτέν βγήκε έξω από τα ρούχα του. "Ναι, είχα αυτό το ψευδώνυμο όταν όμως ήμουν 16-17 ετών. Τώρα είμαι οικογενειάρχης και πατέρας. Είμαι δυσαρεστημένος από αυτές τις ιστορίες" απάντησε ο Γκαλάς.

Ο Ροτέν πήγε ένα βήμα παραπέρα αφήνοντας να εννοηθεί πως ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ δεν είναι και ο εξυπνότερος άνθρωπος στον κόσμο.

"Στο σχολείο ήταν 'ντουβάρι'. Καθόταν πίσω στην τάξη, όσο πιο μακριά από τον πίνακα ήταν εφικτό. Μία μέρα ο καθηγητής μαθηματικών μας έδωσε ένα τεστ. Γνώριζε πως ο Γουιλιάμ δεν καταλάβαινε τίποτα και έτσι τον άφησε να χρησιμοποιήσει το λυσάρι. Ακόμη όμως και με το βιβλίο κατάφερε να πάρει βαθμό μόλις 4/20"!  

Η κλεμμένη πιστωτική κάρτα

Ο Ροτέν δεν περιορίστηκε σε μία ιστορία σε ότι αφορά τον Γκαλάς. Σε άλλο σημείο τονίζει πως ο 33χρονος αμυντικός έκλεψε μία πιστωτική κάρτα!

"Ένα απόγευμα ο Ερίκ Σιτρούκ άρχισε να κλαίει και να φωνάζει πως 'κάποιος έκλεψε την πιστωτική μου κάρτα και αφαίρεσε 1.500 φράγκα (περίπου 200 ευρώ)'.
Εκνευρισμένος όπως ήταν κατηγορήσε τους πέντε από εμάς. Ήμασταν όλοι πολύ κοντά. Είχαμε κλειδιά για τα δωμάτια αλλά και τους κωδικούς των καρτών μας προκειμένου να δανειζόμαστε πιο εύκολα ο ένας από τον άλλο.

Το επόμενο απόγευμα ο Ερίκ είπε πως πήγε στην τράπεζα όπου ανακάλυψε με την κάμερα παρακολούθησης ποιος έκανε χρήση της κάρτας του. 'Είπε ξέρω ποιος είναι ο ένοχος'. Μία ώρα αργότερα ο Γουιλιάμ χτύπησε την πόρτα του και παραδέχθηκε το λάθος που έκανε".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan