Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ενα περίεργο φαινόμενο στην Ινδία


Θα μπορούσατε να καταλάβετε

τι κανει η Κυρια στην φωτογραφία ; Συμφωνα λοιπόν νε αναφορές των Ηνωμενων Εθνών στην Ινδία αυτην την στιγμή - μια χώρα που αναπύσετε ραγδαια οικονομικά - υπάρχουν...

Διαβαστε


....περισσότερα κινητά τηλέφωνα και προσβαση στην κινητή τηλεφωνία απο οτι τουαλέτες ! Η Κυρια λοιπόν στην Φωτογραφία σκουπίζει απο την υπαιθρια "Τουαλέτα" του σπιτιού της τα Λύματα.Οποιος θέλει να κανει την ανάγκη του την κανει μεσα σε αυτό το αυλάκι που βλέπετε. Συμφωνα με αναφορές οργανωσεων αυτο εγκυμονει μεγαλους κινδυνους απο μολυνσεις και ασθένειες.Τα Ηνωμένα Εθνη υπολογιζουν πως το 61% των Ινδων- περιπου 600 εκατομύρια Ινδοί - κανει την ανάγκη του εξω απο το σπιτι σε "απαρχαιωμένες χειροποιήτες τουαλέτες".Επισης τα ΗΝ υπολογίζουν πως στην Ινδία αντιστοιχεί 1 τουαλέτα σε καθε 81 πολίτες αυτής της χωρας.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΑΓΗ

Τον τελευταίο καιρό η κυβέρνηση της Ινδίας εχει ξεκινήσει καμπανια να πεισει τις Οικογενειες των Ινδων να κατασκευαζει Εσωτερική συγχρονη τουαλέτα στο σπίτι του.Οστόσο υπαρχει μια αντίθεση : Η Κυβέρνηση της Ινδίας δινει πολύ λιγα κονδυλια για την κατασκευή αποχετευτικών δικτύων στις Ινδικές πόλεις.

Troktikaras

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan