Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Το Men24 μας παρουσιάζει τα 10 πιο ωραία ελληνικά talent babes σε δυο δόσεις...

10. Δώρα Αρχοντάκη



Η όμορφη Θεσσαλονικιά ασχολήθηκε με το τραγούδι, μετά τη συμμετοχή της στο "Big Brother". Οι φήμες τότε την ήθελαν να είναι σύντροφος του Αντρέα Μικρούτσικου. Συνεχίζει να τραγουδάει σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά της επαρχίας, όπως στο Χίλια Χείλια της Κατερίνης όπου εργαζόταν το 2006.

9. Άσπα Τσίνα



Την θυμόμαστε από τον κορυφαίο τσαμπουκά που είχε με την Ελεάνα Παπαϊωάννου στο Fame Story 1. Όμως, η Άσπα μετά το παιχνίδι έκανε την δική της πορεία στο χώρο του τραγουδιού (εμφανίζεται σε μαγαζιά της επαρχίας - και εκείνη). Η ίδια δηλώνει πολύ ικανοποιημένη από την προσπάθεια που έκανε για να τα καταφέρει. Ενώ για τον εαυτό της έχει να πει ότι αυτό που την χαρακτηρίζει είναι ειλικρίνια.

8. Φραντζέσκα Μελά



Την μάθαμε και την θυμόμαστε από τα "φιλούθκια" που έστελνε μέσα από την κάμερα του BB2. Ενώ, πρόσφατα την είδαμε΄να έχει ένα μικρό ρόλο στο "Ευτυχισμένοι μαζί", όπου έκανε την χαζή γραμματέα στο κέντρο που πήγε ο "Μάκης" για να δει αν το σπέρμα είναι... έτοιμο για πόλεμο!

7. Ορθούλα Παπαδάκου



Στο Survivor ήταν η σέξι ξανθιά και φίλη (κολλητή) της νικήτριας Ευαγγελίας Δεμερτζόγλου (θα την δούμε πιο κάτω στη λίστα). Μετά το παιχνίδι ήταν συμπαρουσιάστρια του Χρήστου Φερεντίνου στο "Φορ Μπουαγιάρ". Tα ίχνη της στην πορεία... χάθηκαν, αλλά αναμένεται να έχει συμμετοχή στο καινούργιο Τσάντα Ρόδα και Κοπάνα, έχοντας τον ρόλο της σέξι γυμνάστριας.

6. Ευαγγελίας Δεμερτζόγλου



Η μεγάλη νικήτρια του Survivor. Ένα μέρος των χρημάτων που κέρδισε το κατέθεσε για να μεγαλώσει το μπούστο της. Η χαρά της ήταν τόσο μεγάλη που το είπε και δημοσίως. Την είδαμε στο γνωστό club Shisha να κάνει δημόσιες σχέσεις, ενώ τελευταίες φήμες την θέλουν να γράφει βιβλίο για το Survivor.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan