Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Το φιλί της Μαρτίνα!

Μαρτίνα Στέλα, η οποία στο παρελθόν είχε δεσμό με τον Ιταλό σταρ του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας, Βαλεντίνο Ρόσι, ενώ κάποια στιγμή το όνομά της συνδέθηκε και με τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή της Φιορεντίνα, Άντριαν Μούτου.


Η Μαρτίνα Στέλα είναι 26 ετών, γεννημένη στις 28 Νοεμβρίου του 1984 στη Φλωρεντία.


Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός πολύ μικρή και μόλις στα 17 της έγινε γνωστή στο ιταλικό κοινό χάρη στη συμμετοχή της στην ταινία "L`ultimo bacio" (2001, ελληνικός τίτλος "Το τελευταίο φιλί").


Η ταινία είχε επιτυχία και στις ΗΠΑ, όπου η Μαρτίνα χαρακτηρίστηκε ως "μια νεότερη εκδοχή της Ρις Ουίδερσπουν"!


Την επόμενη χρονιά (2002) έπαιξε στο φιλμ "Amnesia" του βραβευμένου με Όσκαρ, Γκαμπριέλε Σαλβατόρες.


Το 2004 εμφανίστηκε - με ένα μικρό ρόλο - στη χολιγουντιανή επιτυχία "Ocean's Twelve", ενώ έκανε εντατικά μαθήματα αγγλικών για τη συμμετοχή της στην ταινία "Nine" του Ρομπ Μάρσαλ το 2009.


Εκτός από το σινεμά, η Μαρτίνα, η οποία θεωρείται "ηθοποιός γκάμας" στην Ιταλία, έχει πατήσει αρκετές φορές και στο θεατρικό σανίδι, με συμμετοχές σε έργα όπως το "Ρωμαίος και Ιουλιέτα"!


Όσον αφορά στην τηλεόραση, μετρά αρκετές συμμετοχές σε ιταλικά σίριαλ, ωστόσο δεν θεωρείται κλασική τηλεπερσόνα, καθώς οι εμφανίσεις στο γυαλί περιορίζονται συνήθως σε εμφανίσεις για εμπορικούς σκοπούς και προώθηση προϊόντων.


Αντίθετα, αποτελεί αγαπημένο πρόσωπο για τα πρωτοσέλιδα μεγάλων περιοδικών όπως τα "Max", "Vanity Fair" κ.α., ενώ αίσθηση προκάλεσε και η αισθησιακή φωτογράφησή της στο "Playboy".


Η σχέση της με τον Βαλεντίνο Ρόσι χρονολογείται στα πρώτα της μετεφηβικά χρόνια, την περίοδο 2002-03.


Πιο πρόσφατη είναι η περίφημη υπόθεση του "δεσμού" της με τον Άντριαν Μούτου, η οποία ωστόσο αποδείχθηκε πως ήταν ...ράδιο αρβύλα.


Ήταν αρχές του 2008 όταν κυκλοφόρησαν πολλές φήμες στα ιταλικά σκανδαλοθηρικά έντυπα περί παράνομου δεσμού με τον - παντρεμένο - Ρουμάνο σταρ της Φιορεντίνα, ωστόσο τόσο εκείνος όσο και η Μαρτίνα διέψευσαν τα σενάρια.


"Δεν μπορείτε να γράφετε τέτοια πράγματα για έναν παντρεμένο άνθρωπο που έχει τρία παιδιά. Δεν έχω καμία σχέση μαζί του και από όσο ξέρω είναι ένας καλός οικογενειάρχης", δήλωσε τότε η Μαρτίνα, ενώ ο Μούτου απειλούσε με μηνύσεις.

Δείτε τη γλυκιά Μαρτίνα Στέλα στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί...
back next
πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan