Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

Έκρηξη στην πρεσβεία της Ελβετίας


Συναγερμός έχει σημάνει σε Αστυνομία και Αντιτρομοκρατική καθώς έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην πρεσβεία της Ελβετίας. Την ίδια ώρα, στο Π. Φάληρο, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ δέχτηκαν επίθεση με πυροβολισμούς. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρεται σε νοσοκομείο. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες της επίθεσης...

Στην πρεσβεία της Ελβετίας, στη συμβολή των οδών Γενναδίου και Ιασίου, στο Κολωνάκι, ευτυχώς, από την έκρηξη δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου, από αντικείμενο, που πιθανόν πέταξαν κάποιοι απ' έξω. Στο σημείο έχουν σπεύσει αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και πυροτεχνουργοί που ερευνούν το χώρο.

Από πιο νωρίς υπάρχει κινητοποίηση της Αντιτρομοκρατικής και στο Ψυχικό, καθώς ύποπτο δέμα, το πέμπτο κατά σειρά βρέθηκε έξω από την πρεσβεία της Βουλγαρίας στην οδό Στρατηγού Καλλαρη. Οι υπάλληλοι της πρεσβείας ειδοποίησαν την αστυνομία για το ύποπτο δέμα στην είσοδο της πρεσβείας, μόλις ήρθαν σε επαφή με τον υποτιθέμενο αποστολέα και εκείνος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή. Επί τόπου έχουν σπεύσει πυροτεχνουργοί οι οποίοι λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη.


protothema

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan