Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Μενεγάκη-Λάτσιος: Πώς μοίρασαν την περιουσία τους;


Σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος είναι και επίσημα χωρισμένοι καθώς βγαίνει το διαζύγιό τους! Ο καθένας τους έχει ακολουθήσει τον δικό του δρόμο, όμως, η αγάπη για τα τρία παιδιά τους, τους κρατάει ακόμα δεμένους. «Η Ελένη και ο Γιάννης διατηρούν πολύ καλές σχέσεις», δήλωσε προ ημερών φίλος τους, ενώ φίλη τους επεσήμανε ότι «τόσο η Ελένη όσο και ο Γιάννης έχουν καταλάβει ότι η ζωή συνεχίζεται, ακόμη και έπειτα από ένα διαζύγιο. Αγαπιούνται πολύ σαν άνθρωποι και δεν θέλει κανένας από τους δύο να σταθεί εμπόδιο στην προσωπική ευτυχία του άλλου. Ακόμη και τα περιουσιακά ζητήματα που προκύπτουν λόγω του διαζυγίου δεν στάθηκαν ποτέ λόγος διαφωνίας ή τσακωμού μεταξύ τους, γιατί και οι δύο έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στους δικηγόρους τους και σε ό,τι συμφωνήσουν»....
Πώς όμως το ζευγάρι μοίρασε την περιουσία του; Η Ελένη πήρε τεσσάρι διαμέρισμα αξίας 400.000 ευρώ, πολυκατοικία στην Κάρυστο και οικόπεδο - «φιλέτο», έκταση στο Κράτηγο, την βίλα στα Μελίσσια την οποία θα μεταβιβάσει στα παιδιά, μία μεζονέτα στην Κηφισιά και μερίδιο από την πώληση του εξοχικού του πρώην ζευγαριού στην Χαλκίδα.
Ο Γιάννης μάλλον είναι... ριγμένος: θα πάρει έκταση στο Πυργί, οικόπεδο στην περιοχή Στριγανιά Κορώνειας και τα μισά λεφτά από το εξοχικό που θα πουλήσουν.
Επίσης, το στέλεχος του ΑΝΤ1 φέρεται ότι θα δίνει διατροφή 3.000 ευρώ μηνιαίως στα παιδιά έχοντας την άνεση να τα βλέπει όποτε θέλει μιας και την επιμέλεια την ανάλαβε η Ελένη.

star

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan