Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

John Walker – Η τελευταία έκδοση από Johnnie Walker Blue Label

Τώρα αυτά είναι συναρπαστικά και ευχάριστα νέα!

Ο Οίκος των Walker γιορτάζει τη ζωή του ιδρυτή της, με την κυκλοφορία του The John Walker , ένα απίστευτα ειδικό μείγμα ουίσκι που είναι η επιτομή της οικογένειας Johnnie Walker Blue σκοτσέζικου ουίσκι.

Χειροποίητα και κατόπιν παραγγελίας, από single παρτίδες βαρελιού με μόλις 330 φιάλες να διατίθενται, Ο John Walker ενσαρκώνει την σπανιότητα και την

αποκλειστικότητα.

Αυτό είναι ένα πολύ, πολύ ιδιαίτερο ουίσκι.

Παρουσιάστηκε σε μια μοναδική, ατομικής αρίθμησης καράφα από κρύσταλλο Baccarat που είναι φυσητή, γυαλισμένη και χαραγμένη από ένα από τους τις τρεις μοναδικούς-τεχνίτες στον κόσμο? Το John Walker περιέχει ουίσκι blended από 9 επιλεγμένα με το χέρι βαρέλια...


Έγινε με κάθε προσοχή για να αναδημιουργήσει τις αυθεντικές γεύσεις του μείγματος του 19ου αιώνα, στο αρχικό ύφος John Walker και το ουίσκι έχει ληφθεί από μια σειρά από αποστακτήρια, ορισμένα από τα οποία σήμερα είναι κλειστά, κάνοντας αυτό το ουίσκι κυριολεκτικά ανεκτίμητο.

Το John Walker είναι το απόλυτο δώρο πολυτέλειας για κάθε απαιτητικό τζέντλεμαν.

Μπορείτε να το κρίνετε από το κάλυμα του ... αυτή η συσκευασία είναι σε ένα άλλο επίπεδο. Ένα χειροποίητο κουτί άπό επεξεργασμένη λάκα με πάνω από 60 ώρες εργασίας.

Τα έντεκα στρώματα βερνικιού και το πολυτελές δερμάτινο κρέμ σαλόνι αντιπροσωπεύουν ένα φινίρισμα υψηλής ποιότητας.

Καμμία λεπτομέρεια δεν έχει αφεθεί στην τύχη από το Baccarat κομμένο κρυστάλλινο πώμα μέχρι το 24καρατίων επίχρυσο περιλαίμιο και πώμα ταξιδιού.

Το σημαντικό μέρος - η γεύση του ουίσκι John Walker! Αυτό αρχίζει με εκλεπτυσμένο τρόπο με τον πλούτο των ώριμων φρούτων που αργά ακολουθείται από τα πιο νεανικά αρώματα φρέσκων εσπεριδοειδών.

Η αρχική έκρηξη της γεύσης καθορίζεται από μια γλυκύτητα βανίλιας βελανιδιάς, με νότες από καπνό να τη διαπερνούν. Απαλότερο από το George Clooney, αυτό είναι χωρίς αμφιβολία ένα απλά υπέροχο ουίσκι, ένα ακόμη από τον Οίκο του Johnnie Walker.

Το John Walker έχει RRP £ 2.000, και διατίθεται αποκλειστικά από τα Harrods.


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan